A BÖLCS ASSZONY ÚTJA - ONLINE TRÉNING

 A Bölcs Asszony Útja - A belső alkímia folyamata

2021. február 01. - 2021. március 29.

Február elsejének éjszakáján fordul az évkör, az időszak legfontosabb fogalmai pedig - megújulás és növekedés.

Aki jelezte, hogy lemaradt az őszi programról, pedig jönni szeretett volna, annak most itt a lehetőség!

A belső alkímia egy olyan születéstörténet, amikor tudatosságunkat a lelkünk evolúciója felé fordítjuk.
Hét lépcsőfok, hét kapu, ahol a bennünk élő Bölcs Asszony időtlen archetípusával kapcsolódunk.
Hét átjáró, ahol világra segítjük bölcs énünket.

A legerősebb pánikban, mikor az utcára is alig mertem kimenni és csak taxival tudtam közlekedni, Mia kezelése után rögtön képes voltam tömegközlekedéssel hazamenni. Szinte magam sem hittem mekkora erőt adott. Azóta is minden alkalom megkönnyebbülés és feltöltődés.

Szabina

Hírlevél

 

A nevem és az email címem megadásával hozzájárulok, hogy a Mia-Valóság hírlevelet küldjön számomra.

Kedves Mia!

Először magamban éreztem a változást, hogy volt olyan érzés, fájdalom, reakció, ami eltávolodott tőlem és most tapasztalom és nagyon jó érzés, hogy valóban másképp történnek a dolgok. Figyelek magamra, az érzéseimre, megérzéseimre, üzenetekre :)

Sokkal boldogabban élek, mint valaha... főleg, mint pár évvel ezelőtt. Szerintem életemben nem éreztem magamat ennyire közel...ezt nem tudom jobban megfogalmazni, de szerintem Te biztosan érted! Élvezem és szeretem az életemet! :))) Észreveszem a vérem lüktetését táska cipelése közben, a légzésemet, az arcomban az izmokat, ha mosolygok és érzem, ahogy ellazulnak, ha a feszültséget elengedem... :)

Tudom, hogy még az út elején vagyok és még sok munka áll előttem. Az önbizalmamon és a sérelmek kezelésén is sok a tennivalóm.

Szeretném megosztani ezt a tapasztalatot mindenkivel! :)))) Legszívesebben kiáltanék, hogy az emberek a napi feladatok mögül kicsit nézzenek ki és lássák azt a sok szépet, ami minket körülvesz! Vagy csak üljenek le fél órára és gondoljanak valamire, ami feltölti őket! :)

Az álmom és a meditációk is feltöltenek a mai napig :) Én úgy érzem, hogy az Őrangyalom, vagy ha többen is lennének, akkor az Őrangyalaim üzentek nekem az álmomban, hogy vigyáznak rám, és mindig velem vannak :) Nagyon szeretem Őket!

Szóval Drága Mia, NAGYON HÁLÁS VAGYOK NEKED és minden GYÓGYÍTÓNAK, akivel Nálad, a Fénytemplomban találkozhattam!

Andinak is, hogy elvitt az első meditációra és hogy ő is erős és nagyon sokat dolgozott magán! Fantasztikus dolgok ezek szerintem! :)))

NAGYON KÖSZÖNÖK NEKTEK MINDEN SZÓT, HANGOT, ÖLELÉST, MOSOLYT, ZSEBKENDŐT, MEGHÍVÓT, BÁTORÍTÁST, FIGYELMET :)))

SZERETETTEL:

Brigi :)))