A BÖLCS ASSZONY ÚTJA - ONLINE TRÉNING

 A Bölcs Asszony Útja - A belső alkímia folyamata

2021. február 01. - 2021. március 29.

Február elsejének éjszakáján fordul az évkör, az időszak legfontosabb fogalmai pedig - megújulás és növekedés.

Aki jelezte, hogy lemaradt az őszi programról, pedig jönni szeretett volna, annak most itt a lehetőség!

A belső alkímia egy olyan születéstörténet, amikor tudatosságunkat a lelkünk evolúciója felé fordítjuk.
Hét lépcsőfok, hét kapu, ahol a bennünk élő Bölcs Asszony időtlen archetípusával kapcsolódunk.
Hét átjáró, ahol világra segítjük bölcs énünket.

A legerősebb pánikban, mikor az utcára is alig mertem kimenni és csak taxival tudtam közlekedni, Mia kezelése után rögtön képes voltam tömegközlekedéssel hazamenni. Szinte magam sem hittem mekkora erőt adott. Azóta is minden alkalom megkönnyebbülés és feltöltődés.

Szabina

Hírlevél

 

A nevem és az email címem megadásával hozzájárulok, hogy a Mia-Valóság hírlevelet küldjön számomra.

Amikor először találkoztam a kineziológiával, akkor találkoztam Veled is, így a gyógyítás, és segítés ilyen módja személyesen hozzád kapcsolódik számomra.

A kineziológiában, mint módszerben azt találtam vonzónak, hogy lényegretörőbb, mint más módszerek, amikkel addig próbálkoztam. Tényleg valódi oknyomozás, ahol útmutatást kapunk, ha igazán tudunk önmagunkra figyelni.

A Veled való találkozások számomra mindig rendkívül megnyugtatóak voltak, még a leglabilisabb időszakaimban is. Körülleng Téged valamiféle biztonságot adó aura, amit akaratlanul is átvettem, és magam is mindig biztonságban éreztem magam a találkozások idején, akármiről is beszéltünk. Úgy érzem, minden alkalommal eltüttettünk egy magot. A megoldás sokszor csak hetekkel hónapokkal később érett meg bennem, mikor eljött annak az ideje. Sohasem éreztem magam gúzsbakötve, vagy sürgetve, mindig olyan tempóban haladtunk, ami megfelelő volt.

Azt gondolom, hogy hihetetlenül jó érzéked van ahhoz, hogy megérezz másokat, és megtaláld a megfelelő utat a lélekhez. Erre szeritnem születni kell. Szerintem erre születtél! ;)

A csoportokról kevesebb a tapasztalatom. Voltak jó és rossz élményeim is. Nem mindig nyílok ki könnyen, ezért voltak nehéz pillanatok, és az egész csoport aktuális lelki állapota is meghatározó lehet. Nekem nehezebben ment a feloldódás nagyobb társaságban, de például a mese-est fantasztikus volt!

Todorovics - Tukora Szilvia