A BÖLCS ASSZONY ÚTJA - ONLINE TRÉNING

 A Bölcs Asszony Útja - A belső alkímia folyamata

2021. február 01. - 2021. március 29.

Február elsejének éjszakáján fordul az évkör, az időszak legfontosabb fogalmai pedig - megújulás és növekedés.

Aki jelezte, hogy lemaradt az őszi programról, pedig jönni szeretett volna, annak most itt a lehetőség!

A belső alkímia egy olyan születéstörténet, amikor tudatosságunkat a lelkünk evolúciója felé fordítjuk.
Hét lépcsőfok, hét kapu, ahol a bennünk élő Bölcs Asszony időtlen archetípusával kapcsolódunk.
Hét átjáró, ahol világra segítjük bölcs énünket.

A legerősebb pánikban, mikor az utcára is alig mertem kimenni és csak taxival tudtam közlekedni, Mia kezelése után rögtön képes voltam tömegközlekedéssel hazamenni. Szinte magam sem hittem mekkora erőt adott. Azóta is minden alkalom megkönnyebbülés és feltöltődés.

Szabina

Hírlevél

 

A nevem és az email címem megadásával hozzájárulok, hogy a Mia-Valóság hírlevelet küldjön számomra.

A kineziologia számomra meg mindig megfoghatatlan, hiszen olyan szinten bombabiztosan talál telibe dolgokba hogy mivel kell foglalkoznom, vagy mi is játszódik le bennem, ami a mai napig megdöbbent minden egyes alkalommal. Ami a legjobban elkápráztat, hogy sokszor magam sem tudom megfogalmazni egy probléma gyökeret, vagy hogy pontosan mi bajom van, de amikor te kitapintod akkor azonnal érzem hogy 'AHA' pontosan ez az! Erről van szó! Csak én ezt tudatosan nem tudtam meg se kódolni, se megfogalmazni, de te és a kineziologia rásegítettel a felismerésre.

Számomra pontosan ezért hiteles a kineziologia: ha ezzel a módszerrel a testem válaszaiból valaki sokkal jobban tudja és érzi hogy zsigerből ki is vagyok én, azzal nem tudok vitatkozni. Az VAN. És amire ráismertünk, rátálaltunk, azt hiszem és tudom, hogy gyógyítani, korrigálni és fejleszteni is lehet. És az én személyes tapasztalatom alapján a kineziologia erre egy kiváló módszer.

És ami miatt számomra Mia az abszolút kineziologus 'befutó': mert o maga, a lénye számomra nagyon hiteles. Ha negyed annyira 'megMiásit' akkor mar jó vagyok!:-) És mert érzem hogy valóban a szívén hordozza az én személyes fejlődésem és az minden egyes rezdülése azt mutatja hogy mennyire elkötelezetten próbálja a tőle telhető legtöbbet beleadni hogy nekem jobb legyen. A hite, a lelkesedése, az éleslátása és a jóindulata számomra mindig erőt ad. Nem tudom elégszer elmondani hogy mennyire köszönöm hogy vagy nekem!

Hamvai Agi

Aki a Miával való eddigi közös munka alapján 'fejlődőképesnek' bizonyultam! És ha én igen, akkor más is:-)))