• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Belső utazás a Barlang Asszonyával

2017. december 14-én 18.00-21.30.

Inanna mítosza után - a Mitikus Belső utak sorozat második állomásán

a Barlang Asszonya, vagyis az érett, bölcs nő archetípusa lesz a kísérőnk.

A fény születése előtti időszak az Ő birodalma. 
Ő a mélységből, a csendből megszülető fénymagok gondos őrzője.
A Barlang Asszonya, aki az idők kezdetétől óvja a Lélek, a Föld titkait, Ő, aki a legbölcsebb és legmélyebb tanítónk most mellettünk lépdel majd belső kalandozásaink során.Read more...

"In the strongest panic when I hardly dared to go out to the street and I was only able to go by taxis, after Mia's treatment I was promptly able to go home by public transport. I merely could not believe my eyes how huge power it gave. Every treatment is energizing and a relief. Deeksha is always a fantastic experience."

Szabina

Hírlevél

A szorongás nem más, mint  "belső konfliktusaink metaforája", a konfliktus felismerése és oldása pedig nem más, mint a kiteljesedett személyiség születése.

 

pinterest

Visit Mia's profile on Pinterest.

 

Belső utazás a Barlang Asszonyával

Read more...2017. december 14-én 18.00-21.30.

Inanna mítosza után - a Mitikus Belső utak sorozat második állomásán

a Barlang Asszonya, vagyis az érett, bölcs nő archetípusa lesz a kísérőnk.

A fény születése előtti időszak az Ő birodalma. 
Ő a mélységből, a csendből megszülető fénymagok gondos őrzője.
A Barlang Asszonya, aki az idők kezdetétől óvja a Lélek, a Föld titkait, Ő, aki a legbölcsebb és legmélyebb tanítónk most mellettünk lépdel majd belső kalandozásaink során.

Read more...
 

Ősi Rítusok korunk emberére hangolva - Munay-Ki beavatás!

 

Read more...2017. november 24-25-26.
Pénteken 24-én 16.00-20.00.
Szombaton 25-én: 10.00-19.00.
Vasárnap 26-án: 10.00-15.00


"Mind kapcsolatban állunk" - mondja Jonathan Horowitz. Manapság sokan, köztük filozófusok, felismerik a nyugati filozófia ú.n. „logikájának" hiányosságait. Kialakulófélben van a tudat tudománya, amelyben sok különböző tudományág képviselői, köztük matematikusok és neurológusok vizsgálják a tudatot: vajon megbirkózik-e vele a tudomány? Ugyanis a tudat az emberi lét központi kérdése... Talán az, amit tudatnak nevezünk, az egyik dolog, ami révén kapcsolatban állunk. Mind kölcsönös függőségben élünk, mindannyian, és ebbe a kétlábúak népe mellett beleértem a fákat, a köveket, a tengereket is"

A Munay-Ki gyönyörű Rítusai lehetőséget nyújtanak nekünk, nyugati kultúrában élőknek is, hogy megérezzük ezt a kapcsolatot.
Lehetővé teszik, hogy betekintsünk a láthatatlan világok dimenzióiba, hogy megtapasztaljuk és értékeljük jelenlétüket a mindennapjainkban, az életünkben, hogy végre feltáruljon előttünk - mennyire sokszínű, gyönyörű lények vagyunk!
A világ, a társadalmi berendezkedés, az emberi lét, sokat változott az elmúlt évezredek alatt. A racionális elme egyeduralma elvezetett bennünket az elidegenedéshez, a kifosztottsághoz, az elkülönültséghez. Elszakított bennünket önmagunktól, egymástól, megtörte a környezettel való egységünket, az összetartozás érzését, megfosztott bennünket a Végtelen Anya által nyújtott menedéktől, az Univerzum kozmikus méhéből áradó támogató erőtől olyannyira, hogy ennek az erőnek olykor még a létezését is hajlamosak vagyunk kétségbevonni.

Read more...
 

Belső utazás Inanna mítosza nyomán

Read more...Kedvesek!

Újjászületésre, teremtő, belső utazásra hívunk Benneteket 2017. október. 28-án délután 14-19 között!
Nőket és férfiakat egyaránt!

Inanna mítosza (a történetet lentebb olvashatjátok) vezet majd bennünket lelkünk rejtett zugaiba, hogy túl a jó és a rossz fogalmán, túl a dogmákon, az ítélkezésen és elvárásokon megtapasztaljuk mindazt, ami VAN, hogy meglássuk, kik vagyunk azok nélkül a hétköznapi jellemzők nélkül, melyek fizikai világunkban meghatároznak bennünket.
Hogy eljussunk emberi létünk mélyebb valóságaihoz, a hazugságoktól mentes természeti erőhöz, - az Eredendő Erőnkhöz.

Hét kapun lépünk át, hogy hidat építsünk tudat és tudattalan között. Elindítunk egy olyan belső folyamatot, mellyel minden résztvevő önállóan dolgozhat tovább, és amelyhez gyakorlati instrukciót is kap. Táplálni kezdjük a megújulásunk, az újjászületésünk magvait....

Read more...
 

Újra indulunk! Gong-est, csoportmunka, közös oldás!

Kedvesek! Read more...

Elindulnak lassan az őszi programok, melyeket október 13-án, 18.00-21.00. között egy Gong-esttel, közös munkával és meditációval nyitunk meg, amely nők és férfiak számára egyaránt nyitott!

A külső környezet arra inspirál bennünket, hogy egyre inkább befelé figyeljünk, észrevegyük azokat az időről időre ismétlődő mintáinkat, hitrendszereket melyek életünk különböző területein akadályt jelenthetnek. A legfontosabb azonban, hogy kezdjünk is valamit ezekkel az akadályokkal, hogy mélyreható változást tudjunk elindítani.

Hozd magaddal jelen életed azon területét, ahol leginkább szükséges lenne az átalakulás, legyen az fizikai tünet, élethelyzetbeli válság, vagy lelki probléma.
Ránézünk a nehézségek hátterére, és az oldás során létrehozzuk a változás feltételeit.

 

Ezen az esten – egyéb, más eszközök mellett – legerőteljesebb kísérőnk a Gong hangja lesz.

Read more...
 

INGYENES ONLINE TRÉNING - változókor

Megmutatom Neked, mit tehetsz, hogy életed egyik legjelentősebb átmenete, ne tartson rettegésben és ne csak a szenvedésről szóljon!

Regisztrálj most INGYEN a 7 részből álló tanfolyamra!

Regisztráció: KLIKK IDE!

 

PATAKI ZITA BESZÉLGETETT VELEM A GAZDASÁGI RÁDIÓBAN

Read more...

 

AZ INTERJÚT ITT TUDJÁTOK MEGHALLGATNI: KLIKK IDE

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>