• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Tűzszertartás – összekapcsolódás Eredendő Női Erőddel.

2018.április 21-én 14.00-17.00-Ig.

A négy elem közül, talán a Tűz transzformáló ereje a legintenzívebb.
A szeretet, a szenvedély energiáival, a belső tüzünkkel áll kapcsolatban, átsegít a változásokon, megszentel, inspirál.
Nem csak táplál, de átégetve a nehézségeken megtisztít.
Gyönyörű, intenzív erő, amely lehetővé teszi, hogy felismerd saját fénytermészeted.

A felkelő nap fénye eltünteti a sötétséget, beragyogja a horizontot, és mi pontosan tudjuk, hogy nem maradhatnánk életben e nélkül a tápláló fény és hő nélkül. Ez az erő teszi lehetővé, hogy a dolgok növekedjenek. A nap fénye, a lobogó tűz lángja az élet szenvedélyének megnyilvánulásai.

Minden elemnek, így a Tűznek is van egy kulcsszava – merni.
Merni álmodni, alkotni, teremteni, cselekedni, áradni.

A fény, amit szüntelen keresel, mindig is ott volt benned.
A bölcs nők az idők kezdete óta összegyűlnek a körben. Megteremtik azt a gyógyító erőteret, amelyben feloldódnak a visszatartó erők.

Mi most a Tűz támogató erejével teremtjük meg azt a teret, ami lehetővé teszi, hogy kitisztuljanak a blokkok, hogy megérezd a belső tüzed - meghalld a méhed bölcsességét.

Bővebben...

Hírlevél

Tévhitek a kineziológiával kapcsolatban. Mi az, ami biztosan nem kineziológia?

rarindraAz alábbi információk a klienseim által jutottak el hozzám. Néhányuknak ugyanis volt már ezen a téren tapasztalata, mielőtt találkoztunk volna. A beszélgetéseink során azonban különös dolgokra derült fényt, amelyeket azért osztok most meg, hogy minél több embernek a figyelmét felhívjam rá, mi az, ami nem kineziológia.

Jártam már kineziológusnál, de ott nem volt izomteszt.

 

Akkor az bizony, nem kineziológia!!!
A kineziológus egyik legfontosabb segítője, és egyben a kineziológia alappillére az izomteszt.
Az izomteszt alapja a test izmainak tónusa. A tónus változásai által értelmezhetjük a test válaszait.

A kineziológiai konzultáció során, egy adott problémából kiindulva ún. „oknyomozásba" kezd a kineziológus. Az izomteszt segítségével keresi azokat a mögöttes érzelmeket, konfliktusokat, a sajátságos életkorokkal együtt, amelyek a jelen helyzettel kapcsolatban állnak. Nagyon fontos, hogy szintén izomteszt segítségével határozhatók meg a személyre szabott korrekciók.

A kineziológus néhány perc után azt kérte, hogy vegyek le magamról minden ruhát!

Amennyiben ez a kérés elhangzik, azonnal ott kell hagyni a helyet, az illető személyt, aki kineziológusnak nevezi magát, és olyan messzire menni, amennyire csak lehet! Mindenkinek tudnia kell róla, hogy nincs egyetlen olyan teszt, sem egyetlen olyan oldási forma, amit ruhában ne lehetne elvégezni.

Azt mondta a kineziológus, hogy az oldások csak akkor működnek, ha hetente jövök!

Hát bizony, ez sem igaz ebben a formában. Tulajdonképpen az oldások sűrűségére vonatkozó információkat is az izomteszt segítségével határozzuk meg, ezért ezek is teljesen személyre szabottak . A személyes tapasztalatom az, hogy az oldások – nagy átlagban – 3-4 hetente követik egymást, de természetesen ettől eltérő intervallum is lehetséges. Az oldás hatékonysága nem annak a függvénye, hogy hetente jár-e valaki!

És amivel én magam is találkoztam jónéhányszor:

Nem hiszek ilyen hókuszpókuszokban, de eljöttem, mert eddig semmi nem segített.

Mindig igyekszem mindenkivel tudatni, hogy a kineziológia, tudományos megfigyelések, kutatások eredményeként jött világra!

Semmiben nem kell hinni, a konzultáció tényeken alapul, az ég világon semmi misztikus nincs benne. Persze, ahogy minden – hagyományos és alternatív gyógyító eljárás – lényegesen hatékonyabb lehet, ha a kliens leteszi a voksát a gyógyulás mellett, ahelyett, hogy hátráltatná azt.

Akinek az, az első mondata, hogy „rajtam még senki nem tudott segíteni", arra mindössze annyit válaszolhatok, hogy akkor valószínűleg én sem fogok. A saját életünkben ugyanis alapvetően nekünk magunknak kell rendet tenni, egy külső személy adhat támaszt, kísérhet bennünket a folyamat során, ott lehet mellettünk, a saját utunkon azonban nekünk magunknak végigmenni.

Szeretném, ha ehhez bíztatást nyújtana Anita Moorjani néhány gondolata:

„Ebben a kitágult állapotban megláttam, hogy egész életemben milyen durván és elitélően bántam magammal. Nem valaki más büntetett. Végre megértettem, hogy nem mások, hanem én nem bocsátottam meg magamnak. Én magam ítéltem el saját magamat, amiért nem bocsátottam meg és nem szerettem eléggé. Senki másnak nincs köze ehhez.

Láttam magam az univerzum gyönyörű gyermekeként, és a feltétel nélküli szeretethez elég volt maga a tény, hogy létezem. Rájöttem, hogy semmit nem kell tennem érte – sem imádkozni, sem könyörögni..."


blog comments powered by Disqus