• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

ÉKSZERKÉSZÍTŐ MŰHELY - MIKROMAKRAMÉ ALAPTANFOLYAM

Időpont:

2018. február 17. szombat - 10.00-16.00

Megtanuljuk a mikromakramé alapcsomóit, és el is kezdjük azokat használni, így a nap végére minden egyes résztvevő saját készítésű ékszerét viheti haza!

 

 

Bővebben...

Hírlevél

Ősi kódok - gyógyító est

 

munay2Augusztus 29-én 18.00-21.00-ig.

Ezen az esten, azzal a határtalan gyógyító erővel kapcsolódunk, mely kivétel nélkül mindannyiunk sajátja, bármely földterületen, bármely kultúrában éljünk is.

Egyéb gyakorlatok mellett, találkozhattok a kilenc Munay-Ki Rítus közül kettővel. Ősi hagyományok erejét ötvözzük a jelenkor eszközeivel, és megnézzük, hogy segítségükkel hogyan tudjuk táplálni lelkünket, testünket, szellemünket a mindennapok forgatagában.

Őseink iránti tiszteletünket és hálánkat azáltal fejezhetjük ki leginkább, ha tudásukat nem engedjük elenyészni. Ha beemeljük a mindennapjainkba mindazt, ami ma is az Életet, az életünket szolgálja. Megőrizzük a kultúrák láncolatát, a fejlődés lehetőségét... Továbbörökítjük, amit lehet, hogy az utánunk jövő generációk is emlékezhessenek...

Ismét abban a kedvezményben részesülsz, hogy Te magad szabhatod meg a részvételed díját.
Kis létszámmal dolgozunk ezért Segítőimen és rajtam kívül nyolc fő számára tudok helyet biztosítani a jelentkezés sorrendjében.

A program nyitott, minden érdeklődőt várunk szeretettel!