• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

ÉKSZERKÉSZÍTŐ MŰHELY - MIKROMAKRAMÉ ALAPTANFOLYAM

Időpont:

2018. február 17. szombat - 10.00-16.00

Megtanuljuk a mikromakramé alapcsomóit, és el is kezdjük azokat használni, így a nap végére minden egyes résztvevő saját készítésű ékszerét viheti haza!

 

 

Bővebben...

Hírlevél

Alámerülés rejtett Valóságainkba - Árnyékest

dive5November 7-én 18.30-21.30-ig a Valóság Szellemi Műhelyben.

Az év ezen időszaka segít bennünket, hogy alámerüljünk az árnyék mélységeibe, hogy képesek legyünk integrálni megtagadott erőnket, adottságainkat, képességeinket.

Az árnyék azon lélekrészünk, amit általában nem akarunk látni, hallani, érezni, mégis nagyon fontos a kapcsolódás ezen elfojtott énünkkel, hogy minél mélyebben és tisztábban megérthessük önmagunkat, hogy felfedezzük a szunnyadó erőnket és képességeinket, hogy felszínre hozzuk mindazt, ami utunk során támogat bennünket.

Fontos, hogy képesek legyünk a megbocsátásra önmagunk és a környezetünk iránt egyaránt, fontos, hogy őszintén kinyílhasson bennünk az elfogadás, hogy ki tudjunk lépni ítélkező elménk labirintusából, melyet a múlt történéseinek és elfojtásainak lenyomata hagyott bennünk.

Összehangolódás... érintés... mozgás és meditáció... a gong dallama, a közösség megtartó biztonsága, az ősök ereje, a spirál áramlása lesznek azok az eszközök, amelyek elkísérnek majd belső utunkon.

A program minden érdeklődő számára nyitott, de előzetes bejelentkezés ezúttal is szükséges.

Az est díja: 3500 Ft.

Várlak benneteket szeretettel!