• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Belső utazás a Barlang Asszonyával

2017. december 14-én 18.00-21.30.

Inanna mítosza után - a Mitikus Belső utak sorozat második állomásán

a Barlang Asszonya, vagyis az érett, bölcs nő archetípusa lesz a kísérőnk.

A fény születése előtti időszak az Ő birodalma. 
Ő a mélységből, a csendből megszülető fénymagok gondos őrzője.
A Barlang Asszonya, aki az idők kezdetétől óvja a Lélek, a Föld titkait, Ő, aki a legbölcsebb és legmélyebb tanítónk most mellettünk lépdel majd belső kalandozásaink során.Bővebben...

Hírlevél

Alámerülés rejtett Valóságainkba - Árnyékest

dive5November 7-én 18.30-21.30-ig a Valóság Szellemi Műhelyben.

Az év ezen időszaka segít bennünket, hogy alámerüljünk az árnyék mélységeibe, hogy képesek legyünk integrálni megtagadott erőnket, adottságainkat, képességeinket.

Az árnyék azon lélekrészünk, amit általában nem akarunk látni, hallani, érezni, mégis nagyon fontos a kapcsolódás ezen elfojtott énünkkel, hogy minél mélyebben és tisztábban megérthessük önmagunkat, hogy felfedezzük a szunnyadó erőnket és képességeinket, hogy felszínre hozzuk mindazt, ami utunk során támogat bennünket.

Fontos, hogy képesek legyünk a megbocsátásra önmagunk és a környezetünk iránt egyaránt, fontos, hogy őszintén kinyílhasson bennünk az elfogadás, hogy ki tudjunk lépni ítélkező elménk labirintusából, melyet a múlt történéseinek és elfojtásainak lenyomata hagyott bennünk.

Összehangolódás... érintés... mozgás és meditáció... a gong dallama, a közösség megtartó biztonsága, az ősök ereje, a spirál áramlása lesznek azok az eszközök, amelyek elkísérnek majd belső utunkon.

A program minden érdeklődő számára nyitott, de előzetes bejelentkezés ezúttal is szükséges.

Az est díja: 3500 Ft.

Várlak benneteket szeretettel!