• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Tűzszertartás – összekapcsolódás Eredendő Női Erőddel.

2018.április 21-én 14.00-17.00-Ig.

A négy elem közül, talán a Tűz transzformáló ereje a legintenzívebb.
A szeretet, a szenvedély energiáival, a belső tüzünkkel áll kapcsolatban, átsegít a változásokon, megszentel, inspirál.
Nem csak táplál, de átégetve a nehézségeken megtisztít.
Gyönyörű, intenzív erő, amely lehetővé teszi, hogy felismerd saját fénytermészeted.

A felkelő nap fénye eltünteti a sötétséget, beragyogja a horizontot, és mi pontosan tudjuk, hogy nem maradhatnánk életben e nélkül a tápláló fény és hő nélkül. Ez az erő teszi lehetővé, hogy a dolgok növekedjenek. A nap fénye, a lobogó tűz lángja az élet szenvedélyének megnyilvánulásai.

Minden elemnek, így a Tűznek is van egy kulcsszava – merni.
Merni álmodni, alkotni, teremteni, cselekedni, áradni.

A fény, amit szüntelen keresel, mindig is ott volt benned.
A bölcs nők az idők kezdete óta összegyűlnek a körben. Megteremtik azt a gyógyító erőteret, amelyben feloldódnak a visszatartó erők.

Mi most a Tűz támogató erejével teremtjük meg azt a teret, ami lehetővé teszi, hogy kitisztuljanak a blokkok, hogy megérezd a belső tüzed - meghalld a méhed bölcsességét.

Bővebben...

Hírlevél

Alkotói nap - Kreatív utazás (karácsonyi készülődés)

csomagols1November 22-én 11.00-18.00-ig.

Néhány évvel ezelőtt, a Műhelyben rendszeresen tartottam kreatív programokat. Aztán egy hosszabb szünet következett, de most ismét lehetőség van rá, hogy felfedezzük, a kreatív hangunkat, hogy alkotásainkon keresztül tovább ismerkedjünk rejlett részeinkkel, hogy megérezzük, mindebben mekkora öröm és gyógyító erő rejlik.

Terapeutaként és magánemberként is mindig nagyon fontosnak tartottam az alkotói folyamatok különböző ösvényeit.
Alkotó ember voltam, vagyok és leszek.
Nagyobb közönség előtt 2003-ban mutatkoztam be először, a volt Szindbád mozi galériájában, ahol "Rezdülések" címmel nyílt kiállítás a kollázsaimból.

Közeledvén az egyik legnagyobb ünnephez, szeretném megmutatni Nektek, hogyan tehetitek személyessé az ajándékozást. Hogyan üzenhettek egy különleges csomagolással, hogyan fedezhetitek fel és mutathathatjátok meg az egyedit, a rejtélyest, a szépségest.
Szabad alkotásra hívlak Benneteket, ahol az anyagokat én adom, technikai fogásokkal, eszközökkel és módszerekkel ismertetlek meg benneteket.


A nap során – aki szeretne – készíthet adventi koszorút, ajtódíszt, különböző karácsonyi - vagy egyéb - dekorációkat, karácsonyi kártyákat.
Bemutatok különleges csomagolási módokat, technikákat, melyeket nagyon könnyű elsajátítani.
A jelenlévők megtapasztalhatják, hogy az ajándékozás milyen gyönyörű, intim folyamat, a csomagolás pedig - ahogy egy ajándék maga is - üzenet lehet az érintett személy felé, egy kicsinyke darab a lelkünkből.

A napot egy összehangolódással, majd egy meditációval indítjuk. Megismerkedünk a különböző eszközökkel, anyagokkal és technikákkal, amelyeket használni fogunk és aztán átadjuk a helyet az alkotásnak.

A nap díja 10.000 Ft, a jelentkezésed pedig 5.000 Ft előleg beérkezése után válik véglegessé.

Az előleg beérkezésének határideje: november 10.

A csoport létszáma száma maximum 6 fő, a helyeket a jelentkezés sorrendjében, az előleg beérkeztével tudom biztosítani.

Fontos mielőbb tudnom a létszámot, hogy minden anyagot időben beszerezhessek!

Audre Lorde író - költőnő, így fogalmaz: „Azokért a nőkért írok, akik nem beszélnek, azokért, akik annyira rémültek, hogy elveszítették a saját hangjukat, mert azt tanították nekik, hogy a félelem tisztelete, sokkal fontosabb, mint önmaguk. Azt tanították nekünk, hogy a csend megvéd, de valójában nem véd meg."

Én pedig azért tartottam mindig is kreatív napokat, esteket, hogy megérezzük az alkotás gyógytíó erejét, hogy felismerjük, milyen hatalmas csodák várnak ránk ezen az ösvényen.Hogy ne féljünk megmutatni az alkotó énünket, még akkor sem, ha ott munkál bennük a "nekem nincs kézügyességem, hangom, ötletem, stb".

Szárnyaljon hát ezen a napon a szívünk hangja, az alkotásunk hangja! Szárnyaljon alkotó erőnk tisztasága és különlegessége, engedjük el a sémákat, a szokásokat, az előítéleteket, és maradjon meg számunkra kreatív erőnk öröme, üzenete és gyógyító ereje.

A jókedv garantált! Várlak Benneteket Szeretettel!