• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

ÉKSZERKÉSZÍTŐ MŰHELY - MIKROMAKRAMÉ ALAPTANFOLYAM

Időpont:

2018. február 17. szombat - 10.00-16.00

Megtanuljuk a mikromakramé alapcsomóit, és el is kezdjük azokat használni, így a nap végére minden egyes résztvevő saját készítésű ékszerét viheti haza!

 

 

Bővebben...

Hírlevél

Ég és Föld - Gong és Dob - Belső utazás női erőnkkel.

vadim2015. május 9-én, szombaton 15.00-19.00. Közös gyógyító délután Molnár Erikával és Havasi Miával.

Női létünk gyógyításra vágyik. Az önvalónkra ébredés, létünk valódi erejének a megtapasztalása igen összetett folyamat. Utunk során felszínre tör a bennünk rejlő tudás, de felbukkannak azok a fel nem tett kérdések és azok a vágyak is, amelyekről eddig talán nem is akartunk tudni, mert arra neveltek bennünket, a szexualitás szégyen, az ösztöneink gyarlóak és gonoszak.

A mozgás, a hang, az érintés és a tantrikus energia segítségével felkutatjuk, megismerjük és megértjük azt a határtalan Erőt, amellyel a születésünknél fogva időtlen idők óta rendelkezünk. Felfedezzük önmagunkban a legmélyebb ajándékot, azt az energiát, mely felpezsdít, szabaddá tesz, és amellyel nemcsak önmagunkat, hanem a környező világot, az Életet magát támogatjuk és szolgáljuk.

Fedezzük fel a nőiség forrását! Az inspirációt, a Csodát, mely létünk sajátja.

A Dob hangja összekapcsol a leggyönyörűbb Nővel – Földanyával.
A Gong hangja a Kozmikus Méhvel való kapcsolódás, a végtelen szabadsága.

Ég és Föld között mi vagyunk a Híd. A Teremtés, életadás és táplálás ösvénye vagyunk.
A születés – halál – újjászületés körforgása vagyunk, a gyógyító szexualitás vagyunk, a Tantra lüktető életereje vagyunk.

„Az a mi női (...) gyakorlatunk, hogy megidézzük önmagunkban halott, szétszaggatott darabjainkat, hogy visszahívjuk magának az életnek halott, szétszaggatott aspektusait... miénk a mag, miénk az élet kulcsa." (Clarissa Pinkola Estés)

Fordítsuk hát végre el azt a kulcsot abban a bizonyos zárban!

Helyszín: Valóság Szellemi Műhely, Budapest, 1036 Nagyszombat u. 3. 28-as kapucsengő.
Hozzájárulás díja: 6.000 Ft.

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges! Kérlek, hogy részvételi szándékod emailben jelezd: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Várunk Benneteket szeretettel!

Erika és Mia