• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

ÉKSZERKÉSZÍTŐ MŰHELY - MIKROMAKRAMÉ ALAPTANFOLYAM

Időpont:

2018. február 17. szombat - 10.00-16.00

Megtanuljuk a mikromakramé alapcsomóit, és el is kezdjük azokat használni, így a nap végére minden egyes résztvevő saját készítésű ékszerét viheti haza!

 

 

Bővebben...

Hírlevél

Tűz - Szexualitás - Gyógyulás. Női program Molnár Erikával és Havasi Miával.

mariska karto1Június 20-án, 10.00-18.00-ig.

A tűz maga az Élet. Az Élet szenvedélye... Belső tüzed táplál, és cselekvésre ösztönöz, segít átégetni a határaidat, hogy új lehetőségeket szabadíts fel, megújult teremtő erőt, mellyel kreatívan bánhatsz.

A tűz és a szexualitás összekapcsolódik. Ha megéled a belső tüzed, az szabaddá tesz, és a női lét ősi forrása feltárul előtted. Azonban az önvalónkra ébredés, egy igen összetett, fájdalmas, de mégis gyönyörű folyamat. Itt az ideje a gyógyulásnak. Vissza kell térnünk a gyökereinkhez, hogy több erőt merítsünk, kapcsolódjunk, és érezzük, nem vagyunk egyedül. Találjunk vissza a gyógyító és támogató női körhöz, nővéreinkhez, akikkel valamikor együtt voltunk a vörös sátorban, egymást tanítottuk, és gyógyítottuk.

Ezen a napon is ezt tesszük. Egymás szemében és szívében fedezzük fel önmagunkat. A szavak erejével régmúlt időket idézünk meg, csodás tűzszertartással ébresztjük a bennünk élő emlékezetet, a mozgás, a ritmus segítségével vezetjük a tűz energiáját a változás tereibe, hogy az átalakulás hétköznapi és spirituális szinteken is a kiteljesedésünket szolgálja.
A Munay-Ki ősi Rítusában, és egymás érintésében, figyelmében gyógyulunk.
A tantra gyógyító erejével, megnyitjuk a kapukat egy magasabb szintű szexualitás felé.

A dob és csörgők hangja az élet lüktetését, és a Földanyával való kapcsolódást hozza el nekünk.
A közösen elfogyasztott ebéd, ahol mindenki megosztja az általa hozott ételt, a nevetés és beszélgetés a női körök rég elfeledett hangulatát idézi, és az összetartozás érzésvilágába repít minket vissza.

A program helyszíne: Lélekszíntér, Budapest, VI. Szófia u. 15. 3. emelet jobbra, 2-es kapucsengő

Hozzájárulás: 13.000 Ft.

Fontos: mivel a teremben szőnyeg lesz, a cipőt le kell vennünk, kérek mindenkit, hogy hozzon zoknit vagy benti cipőt, plédet, párnát, polifoamot.

Kávé, tea, némi rágcsálnivaló, gyümölcs lesz a helyszínen.

Közösen ebédelünk, ezért kérlek, hogy hozz magaddal egy könnyű - lehetőleg húsmentes - ételt, amelyet szívesen megosztasz a társaiddal is.
Ne feledkezz el a folyadékbevitelről, kérlek, hogy hozz magaddal vizet!

A program minden érdeklődő Hölgy számára nyitott, de előzetes bejelentkezés ezúttal is szükséges.

Várunk Benneteket szeretettel!

Erika és Mia