• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Tűzszertartás – összekapcsolódás Eredendő Női Erőddel.

2018.április 21-én 14.00-17.00-Ig.

A négy elem közül, talán a Tűz transzformáló ereje a legintenzívebb.
A szeretet, a szenvedély energiáival, a belső tüzünkkel áll kapcsolatban, átsegít a változásokon, megszentel, inspirál.
Nem csak táplál, de átégetve a nehézségeken megtisztít.
Gyönyörű, intenzív erő, amely lehetővé teszi, hogy felismerd saját fénytermészeted.

A felkelő nap fénye eltünteti a sötétséget, beragyogja a horizontot, és mi pontosan tudjuk, hogy nem maradhatnánk életben e nélkül a tápláló fény és hő nélkül. Ez az erő teszi lehetővé, hogy a dolgok növekedjenek. A nap fénye, a lobogó tűz lángja az élet szenvedélyének megnyilvánulásai.

Minden elemnek, így a Tűznek is van egy kulcsszava – merni.
Merni álmodni, alkotni, teremteni, cselekedni, áradni.

A fény, amit szüntelen keresel, mindig is ott volt benned.
A bölcs nők az idők kezdete óta összegyűlnek a körben. Megteremtik azt a gyógyító erőteret, amelyben feloldódnak a visszatartó erők.

Mi most a Tűz támogató erejével teremtjük meg azt a teret, ami lehetővé teszi, hogy kitisztuljanak a blokkok, hogy megérezd a belső tüzed - meghalld a méhed bölcsességét.

Bővebben...

Hírlevél

Női teremtőerőnk – születéstől az anyaságig.Egy cél, egy alkotás, egy gyermek és önnön, szabad lényünk világra segítéséig.

durasova

Ismét közösen tartunk programot Molnár Erikával:

Augusztus 8-án, szombaton 10.00-18.00-ig.

Nők vagyunk tele érzékenységgel, érzelmességgel és a gondoskodás természetünknél fogva velünk élő erejével.
Hagytuk magunkat meggyőzni, hogy a legnemesebb tulajdonságaink valójában gyengeségek. Hagytuk magunkat évezredeken át kifosztani. A legnemesebb ösztönkésztetésünk a kizsákmányolásunk eszközévé vált.

A jelen időszak energiája a bőség, a gondoskodás, a táplálás és az újjászületés képességét éleszti bennünk újjá. Az anya erejét, nemességét, amellyel táplálja, védelmezi kicsinyeit - legyen az gyermek, vagy szellemi teremtés - amellyel az alkotói törekvéseket táplálja.
Az anyaság, a szülés/születés, az újjászületés képessége, a Nő leggyönyörűbb misztériuma. Beavatás, mely méhünk kelyhéből meríti ragyogó fényét.

Teremtőerőnk rengeteg sebet hord magában, egészen a fogantatásunk pillanatától kezdve. Sebeket hordunk, mély sebeket, melyeket a nők, az anyák láncolata elszenvedett ebben a földi valóságban.
A női lét, a női energia hatalmas gyógyító erővel bír, nemcsak önmagunk, hanem a világunk számára.
Az élet minden területén erre lenne szükség, hogy megóvjuk az életet.

Az együttlétünk célja, hogy életre keltsük ezt a teremtő erőt, megtapasztaljuk a női út szépségét, a lányból anyává érés gyönyörű ösvényét, női létünk teremtő erőit, hogy begyógyítsuk a sejtjeinkben lüktető sebeket és megtanuljunk táplálkozni, meríteni ebből hatalmas erőből, felkeltjük álmából, erőtlenségéből, mert óriási szükségünk van rá, mert nem más ez, mint Létezésünk lényege.

Tesszük ezt egyéni és páros gyakorlatok, meditáció, mozgás, érintés és ezúttal alkotói folyamatok által is. Felidézzük őseink hagyatékát, mely a sebek mögött szunnyad, merítünk múltból, jelenből, Életből, Teremtésből, hogy megéljük az újjászületésünket, a bennünk és körülöttünk lakozó bőséget!

Helyszín: Lélekszíntér, Budapest VI. Szófia u. 15. 3. emelet jobbra, 2-es kapucsengő

Hozzájárulás díja: 13.000 Ft.

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Hasznos információk: mivel a teremben szőnyeg lesz, a cipőt le kell vennünk, kérek mindenkit, hogy hozzon zoknit vagy benti cipőt, plédet, párnát, polifoamot. Apró rágcsálnivaló, kávé, tea lesz. Ebédre könnyű ételt hozzatok magatokkal, amit szeretettel megosztunk a társainkkal. Kérlek, hogy hozz magaddal bőségesen vizet!

Várunk Benneteket szeretettel!
Erika és Mia