• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Tűzszertartás – összekapcsolódás Eredendő Női Erőddel.

2018.április 21-én 14.00-17.00-Ig.

A négy elem közül, talán a Tűz transzformáló ereje a legintenzívebb.
A szeretet, a szenvedély energiáival, a belső tüzünkkel áll kapcsolatban, átsegít a változásokon, megszentel, inspirál.
Nem csak táplál, de átégetve a nehézségeken megtisztít.
Gyönyörű, intenzív erő, amely lehetővé teszi, hogy felismerd saját fénytermészeted.

A felkelő nap fénye eltünteti a sötétséget, beragyogja a horizontot, és mi pontosan tudjuk, hogy nem maradhatnánk életben e nélkül a tápláló fény és hő nélkül. Ez az erő teszi lehetővé, hogy a dolgok növekedjenek. A nap fénye, a lobogó tűz lángja az élet szenvedélyének megnyilvánulásai.

Minden elemnek, így a Tűznek is van egy kulcsszava – merni.
Merni álmodni, alkotni, teremteni, cselekedni, áradni.

A fény, amit szüntelen keresel, mindig is ott volt benned.
A bölcs nők az idők kezdete óta összegyűlnek a körben. Megteremtik azt a gyógyító erőteret, amelyben feloldódnak a visszatartó erők.

Mi most a Tűz támogató erejével teremtjük meg azt a teret, ami lehetővé teszi, hogy kitisztuljanak a blokkok, hogy megérezd a belső tüzed - meghalld a méhed bölcsességét.

Bővebben...

Hírlevél

VALÓSÁG – a Végtelen látomása

nsegts iskoljaBízom benne, sikerül megmutatnom, hogy Valóságunk jóval több, mint amit általában erről gondolunk. Világunk szépségesen összetett, és remélem ezen az oldalon sikerül érzékeltetnem, mennyire színes, izgalmas!

Bátorítani szeretnék mindenkit önmaga, saját Valósága felfedezésére, bátorítani kalandra, alkotásra, mozgásra, Életre, szeretetre!

Ahhoz, hogy mindezt megengedjük magunknak, belső világunk mélyére kell hatolnunk…megérteni a bevésődött hitrendszereinket, azt a történetet, amelyet elhittünk magunkról, és amelyhez a Valóságban semmi közünk.

Itt az idő, hogy végre intim kapcsolatba lépjünk a testünkkel, hogy újraéljük ezt a gyönyörű szövetséget.

„Úgy gondolom, a huszonegyedik században egy sor olyan dolgot képesek leszünk  véghez vinni, amire mindeddig nem voltunk képesek, a tudomány ugyanis bebocsátást nyer majd az emberiség spirituális aspektusába, és fordítva. Ez a kettő mintegy háromszáz éve, Galilei óta elkülönülten létezett, vagyis a nyugati kultúrában a spirituális aspektust úgymond száműzték. Történt egy ilyen nagy szétválasztás…. Egyrészt épületeket alkotunk, műtéteket végzünk, és minden eféle dolgot csinálunk. És aztán van a spirituális oldalunk; megyünk, és ezt máshol éljük ki. Ugyanakkor azt gondolom, hogy hamarosan ez a két oldal újraegyesül, és teljesen elfogadottá válik, ha a ma „hiten alapuló gyógyításnak” nevezett módszer képviselői segítenek majd a fájdalomcsillapításban és a gyógyításban. Teljesen más világ lesz. Azon sem csodálkoznék, ha a megelőző terápiák is intézményesülnének, amelyek arról szólnak, hogyan irányíthatjuk jobban önmagunkat, hogy ne legyünk annyira hajlamosak a betegségekre.”

(Karl H. Pribram a neuropszichológia nyugalmazott professzora )

(Kép: Mara Diop - Tree of life)


blog comments powered by Disqus