• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Tűzszertartás – összekapcsolódás Eredendő Női Erőddel.

2018.április 21-én 14.00-17.00-Ig.

A négy elem közül, talán a Tűz transzformáló ereje a legintenzívebb.
A szeretet, a szenvedély energiáival, a belső tüzünkkel áll kapcsolatban, átsegít a változásokon, megszentel, inspirál.
Nem csak táplál, de átégetve a nehézségeken megtisztít.
Gyönyörű, intenzív erő, amely lehetővé teszi, hogy felismerd saját fénytermészeted.

A felkelő nap fénye eltünteti a sötétséget, beragyogja a horizontot, és mi pontosan tudjuk, hogy nem maradhatnánk életben e nélkül a tápláló fény és hő nélkül. Ez az erő teszi lehetővé, hogy a dolgok növekedjenek. A nap fénye, a lobogó tűz lángja az élet szenvedélyének megnyilvánulásai.

Minden elemnek, így a Tűznek is van egy kulcsszava – merni.
Merni álmodni, alkotni, teremteni, cselekedni, áradni.

A fény, amit szüntelen keresel, mindig is ott volt benned.
A bölcs nők az idők kezdete óta összegyűlnek a körben. Megteremtik azt a gyógyító erőteret, amelyben feloldódnak a visszatartó erők.

Mi most a Tűz támogató erejével teremtjük meg azt a teret, ami lehetővé teszi, hogy kitisztuljanak a blokkok, hogy megérezd a belső tüzed - meghalld a méhed bölcsességét.

Bővebben...

Hírlevél

A kineziológiai oldás menete

ot elemA kineziológiai konzultáció során, egy adott problémából kiindulva ún. „oknyomozásba" kezd a kineziológus. A már korábban részletesen ismertetett izomteszt segítségével keresi azokat a mögöttes érzelmeket, konfliktusokat, a sajátságos életkorokkal együtt, amelyek a jelen helyzettel kapcsolatban állnak. Szintén izomteszt segítségével határozhatók meg a személyre szabott korrekciók.

A tesztek segítségünkre vannak, hogy a problémák gyökeréig hatoljunk, hogy feltárjuk a múlt érzelmi terheléseit, tudattalanba száműzött történeteit, megéléseit. Lehetőségünk van arra, hogy semlegesítsük ezeket, az érzelmi töltéseket, és feloldjuk a blokkokat. Kiegyenlítjük ezáltal az energia áramlást és a kliensnek lehetősége nyílik a pozitív irányú változásra, a megkönnyebbülésre, a mélyebb átalakulásra.

A korrekciók, gyengéden, mégis hatékonyan működnek, mindig az egyéni sajátosságoknak megfelelően. A mögöttes tartalmak feloldásával felszabadíthatjuk a személyiségünk gátolt, „szunnyadó" potenciáljait. Lehetővé válik számunkra, hogy másképp tekintsünk önmagunkra, átalakulhat az önértékelésünk, képessé válunk a félelmeinkkel való szembenézésre, újra energikusnak, élettelinek érezhetjük magunkat.

A kineziológia egy nagyon hatékony módszer, de korántsem csodaszer! A folyamat során elengedhetetlen a kliens aktív együttműködése. A valódi gyógyulás mindig a kliens kezében van. A kineziológia tulajdonképpen egy térkép. Térkép önmagunkhoz...elvezethet megtagadott részeinkhez, rejtett vágyainkhoz, a családból hozott és tudattalanul működő mintáinkhoz, gátló hitrendszereinkhez, ugyanakkor segít megérteni a testünk jelzéseit, fájdalmakat, tüneteket, egyensúlytalanságokat, visszatérő problémákat. Mindenki maga döntheti el azonban, hogy mihez is kezd ezzel a térképpel.

„Abban a percben, amikor az első bátor lépéseket megtesszük, mindjárt felismerjük, hogy minden információnak csak elméleti értéke van. Ezekkel az első lépésekkel új filozófiát, új tapasztalatokat élünk meg a gyakorlatban, és ezáltal a valóságos egészséghez jutunk közelebb. Saját struktúránk van a harmóniához, és ezáltal a stresszmentességhez. Fel kell ismernünk, hogy a stressz oka mindig önmagunkban rejlik. Ha észrevesszük, hogy a stressz energia is, akkor megvan a lehetőségünk arra, hogy ezt kihasználjuk. Ezzel fényhez jutunk, bátrak leszünk, és életünkben változásokat vihetünk végbe."

(Kim da Silva: Kineziológia)


blog comments powered by Disqus