• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Tűzszertartás – összekapcsolódás Eredendő Női Erőddel.

2018.április 21-én 14.00-17.00-Ig.

A négy elem közül, talán a Tűz transzformáló ereje a legintenzívebb.
A szeretet, a szenvedély energiáival, a belső tüzünkkel áll kapcsolatban, átsegít a változásokon, megszentel, inspirál.
Nem csak táplál, de átégetve a nehézségeken megtisztít.
Gyönyörű, intenzív erő, amely lehetővé teszi, hogy felismerd saját fénytermészeted.

A felkelő nap fénye eltünteti a sötétséget, beragyogja a horizontot, és mi pontosan tudjuk, hogy nem maradhatnánk életben e nélkül a tápláló fény és hő nélkül. Ez az erő teszi lehetővé, hogy a dolgok növekedjenek. A nap fénye, a lobogó tűz lángja az élet szenvedélyének megnyilvánulásai.

Minden elemnek, így a Tűznek is van egy kulcsszava – merni.
Merni álmodni, alkotni, teremteni, cselekedni, áradni.

A fény, amit szüntelen keresel, mindig is ott volt benned.
A bölcs nők az idők kezdete óta összegyűlnek a körben. Megteremtik azt a gyógyító erőteret, amelyben feloldódnak a visszatartó erők.

Mi most a Tűz támogató erejével teremtjük meg azt a teret, ami lehetővé teszi, hogy kitisztuljanak a blokkok, hogy megérezd a belső tüzed - meghalld a méhed bölcsességét.

Bővebben...

Hírlevél

A kineziológia legelterjedtebb irányzatai

A kineziológia irányzataiAlkalmazott kineziológia (AK)

Az AK alapja egy háromszög. A háromszög egyes oldalait a strukturális, az érzelmi és a kémiai összetevők képezik. Az AK abból indul ki, hogy az ember egészséges, amennyiben mindhárom oldal egyensúlyban van. Bármely egészségügyi probléma (imbalansz1) hozzárendelődik valamely területhez, és ezt a kezelésben (balansz) figyelembe kell venni. Az egészség háromszöge az alkalmazott kineziológia „emblémája".

Touch for Health (TfH) (Gyógyító érintés)

John F. Thie-t lelkesítette az a gondolat, hogy az alkalmazott kineziológiát egyre közelebb hozza a széles nyilvánossághoz. Ezekből a törekvésekből fejlesztette ki a „Touch for Health"-t, és így a kineziológiát szélesebb közönség számára is hozzáférhetővé tette. Könyve, a Touch for Health - Gesund durch Berühren (Gyógyító érintés) 1973-ban jelent meg.

A TFH rendszerében az izmok meridiánokhoz, neurolymphatikus reflexzónákhoz, neurovasculáris pontokhoz rendelődtek. Izomteszt segítségével felmérhető a teljes test energetikai állapota. A TFH a hagyományos kínai orvoslás (HKO) ötelem szemléletét használja a test kiegyensúlyozásakor.

Behaviorale (viselkedés) kineziológia

Ezt a területet dr. John Diamond pszichológus fejlesztette ki. Környezetünkben számtalan, testünk energiáit csökkentő hatás ér bennünket. Naponta ki vagyunk téve szimbólumoknak, képeknek, színeknek, hangoknak stb., amelyek gyengítő vagy erősítő hatással vannak ránk. Dr. John Diamond ezekkel a szimbólumokkal, az általuk kiváltott érzelmi hatásokkal foglalkozik.

Edukineziológia (EDU-K)

Megalapítója: Dr. Paul E. Dennison, központi témája az oktatás, doktori munkáját a tanulás területén írta. Az EDU-K-ban olyan meghatározott gyakorlatokat végzünk, amelyek mozgástudatunkat koordinálják és tanulási készségünket segítik.

Health Kineziológia (HK)

Kidolgozója DR. Jimmy Scott. Témaköre elsősorban az allergia és a táplálkozás, valamint a különböző külső és belső stresszfaktorok. A rendszeren belül kiemelkedik a Three In One Concepts - One Brain. Kidolgozói: Gordon Stokes, Daniel Whiteside, akik elsősorban személyiségfejlesztő módszernek tekintették a saját rendszerüket.

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK)

Kidolgozója: Dr. Varjú Márta. „személyi és életvezetési, problémamegoldási, stresszredukciós tanácsadó módszer, melynek célja a kliens életminőségének, közérzetének javítása, belső erőforrásainak aktivizálásával.

Forrás: Kim da Silva, Do-Ri Rydl – Kineziológia, valamint: http://www.epigenetika.hu/index.php/hu/cikkek/kineziologia.html


blog comments powered by Disqus