• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Tűzszertartás – összekapcsolódás Eredendő Női Erőddel.

2018.április 21-én 14.00-17.00-Ig.

A négy elem közül, talán a Tűz transzformáló ereje a legintenzívebb.
A szeretet, a szenvedély energiáival, a belső tüzünkkel áll kapcsolatban, átsegít a változásokon, megszentel, inspirál.
Nem csak táplál, de átégetve a nehézségeken megtisztít.
Gyönyörű, intenzív erő, amely lehetővé teszi, hogy felismerd saját fénytermészeted.

A felkelő nap fénye eltünteti a sötétséget, beragyogja a horizontot, és mi pontosan tudjuk, hogy nem maradhatnánk életben e nélkül a tápláló fény és hő nélkül. Ez az erő teszi lehetővé, hogy a dolgok növekedjenek. A nap fénye, a lobogó tűz lángja az élet szenvedélyének megnyilvánulásai.

Minden elemnek, így a Tűznek is van egy kulcsszava – merni.
Merni álmodni, alkotni, teremteni, cselekedni, áradni.

A fény, amit szüntelen keresel, mindig is ott volt benned.
A bölcs nők az idők kezdete óta összegyűlnek a körben. Megteremtik azt a gyógyító erőteret, amelyben feloldódnak a visszatartó erők.

Mi most a Tűz támogató erejével teremtjük meg azt a teret, ami lehetővé teszi, hogy kitisztuljanak a blokkok, hogy megérezd a belső tüzed - meghalld a méhed bölcsességét.

Bővebben...

Hírlevél

Mia

mia 3aŐrzöm magamban a változás hol édeskés, hol fanyar, de mindenképpen üdítő hangulatát, és igyekszem emlékezni, hogy az Élet szüntelen áramlás...

Havasi Mia vagyok, alternatív terapeuta, kineziológus. Első sorban a szorongások, és a hosszantartó fizikai tünetek mögött lévő lelki okok specialistája.

Mélységes hálával és örömmel tölt el, hogy ebben a varázslatosan változó korban élhetek! Sok-sok éve már, hogy az alternatív terápiákat választottam hivatásomul, és amióta ezt élem, szinte nap, mint nap megérint a kegyelem.

Elmondhatatlanul megtisztelő, amikor egy ember méltónak talál a bizalmára, méltónak talál arra, hogy élete egy szakaszán elkísérjem, beavat az életébe, a nehézségeibe, az örömeibe. Nekem pedig nincs más dolgom, minthogy legjobb tudásommal, őszinte, elfogadó hozzáállásommal, - személyiségét tiszteletben tartva - szeretettel kísérjem, hogy felfedezhesse saját belső kincseit.

A körülöttem lévő emberek már gyerekkoromban is a saját történeteiket mesélték nekem, én pedig hihetetlen izgalommal és lelkesedéssel hallgattam akár újra és újra ugyanazt a történetet. Mert benne éltem minden egyes „mesében”, láttam az utcákat, a történetben szereplő embereket, de főleg a „mesélő” érzéseit tapasztaltam meg hihetetlen elevenséggel. Különösen apai Nagyanyám történetei nyűgöztek le. Imádtam mellé kuporodni a félhomályban és hallgatni, kérdezni, beszélgetni. Ha ma visszagondolok, valóságos terápiás ülések voltak, persze nem a megszokott formában… Meggyőződésem, hogy ezeken az estéken tanította meg Nagyanyám az értő figyelmet. Feltétel nélküli szeretet és melegség áradt belőle. Ő volt a mentsváram, a tanítóm, az egyetlen felnőtt, aki megértett akkoriban… Egész életemre való útravalót kaptam tőle néhány év alatt, és nincs olyan pillanat, hogy ne lennék ezért mérhetetlenül hálás.

8 év amatőr színjátszás után azt gondoltam színész leszek, imádtam a színpadot és misem volt kézenfekvőbb, mint eljátszani a történetek szereplőit, de úgy tűnik az Életnek más tervei voltak velem…
 
Az emberek, a történeteikkel újra és újra rám találtak. Mintha azt várták volna tőlem, hogy valami módon felszabadítsam Őket, segítsek letenni a régóta cipelt terheiket, valahogy oldjam a mázsás titkok súlyát. És akkor rájöttem, hogy rengeteg dolgom van! Először ugyanis magamat kellett felszabadítanom, hogy aztán majd jóval később meg tudjam másoknak is mutatni, hogy ezt hogyan tehetik meg Ők is, saját maguk.

Amennyiben megtisztelsz bizalmaddal, az önfelfedezés, emlékezés és gyógyulás útját a következő módszerekkel támogathatjuk :

KINEZIOLÓGIA (bővebben a „kineziológia” menüpont alatt)
Alternatív lélekterápia, amely a személyiség öngyógyító mechanizmusainak működését támogatja, és feloldja a múlt történései által okozott traumákat, melyek jelen életünkre, egészségi állapotunkra jelentős hatással lehetnek
A kineziológiai konzultáció menete:
- beszélünk a jelen élethelyzet fizikai vagy lelki problémáiról
- egy oknyomozás során kiderítjük, mi állhat ennek hátterében
- tudatosítjuk a problémát
- elvégezzük a kineziológiai oldást

SZOMATODRÁMA
Akárcsak a kineziológia, a SzomatoDráma is a testből, mint élő könyvtárból hív elő tudattalan tartalmakat, de ezúttal egy képi, színpadi megjelenítés történik, és cselekvés által, valós élményeken keresztül visz el a katarzisig majd onnan tovább a feloldódáshoz.
A Valóság Szellemi Műhelyben szinte rendszeresen adódik lehetőség a módszer megtapasztalására.

A SzomatoDrámáról itt olvashatsz bővebben: KLIKK IDE

MEDITÁCIÓ
GONGJÁTÉK
A hang által olyan dimenziókkal, lelkünk rejtett tartamaival kapcsolódhatunk össze, ahová racionális, hétköznapi tudatunk nem rendelkezik szabad bejárással. A Gong hangja jelentős szerepet kap, mind az egyéni terápiák során, mind pedig a csoportos programokon.

GYÓGYÍTÓ RINGATÁS - HOLISTIC PULSING
Egy egészen különleges, gyengéd, mégis nagy hatásfokkal működő testspecifikus eszköz a lelki blokkok oldására.
Segíti a test-lélek-szellem harmóniáját és bár önálló rendszerként működik, harmónikus kiegészítője a kineziológiai oldásoknak is.

MOZGÁSMEDITÁCIÓ - TRANSZTÁNC
A testünk egy csodálatos élő könyvtár...egész eddigi létezésünk eleven lenyomata. A mozgás pedig maga az élet, a lüktetés, az elevenség, amelynek segítségével a könyvtárban őrzött titkok feltárulhatnak.A mozgás során képesek vagyunk a fejünkből a szívünk, a lelkünk, a kozmikus emlékezetünk felé fordulni. Amikor a testünk felszabadul, a szívünk is szabaddá válik, és az Életerő, a teremtő energia szabadon áramlik egész lényünkben.

"A sámánisztikus kultúrák nem korlátozzák az intelligencia fogalmát a fizikai agyműködésre, hanem a test egészét élik meg gondolkodó szervezetként." (Wilbert Alix)

És amit őseink pontosan ismertek, az korunkban a kvantumtudományok kialakulásával egyre inkább tudományos bizonyítást nyer.

CSOPORTOS PROGRAMOK, SZERTARTÁSOK
Csoportban dolgozni mindig különleges. Nem tudjuk előre a csoport összetételét, sokszor a konkrét téma is ott helyben alakul, de általában szokatlan hangulatok, mély megélések pillanatait hordozzák magukban ezek az esték. A legtöbbet önmagunkról mindig azokban a helyzetekben tudunk meg, amelyek eltérnek az átlagostól, a rutintól. A másik emberrel kialakított kapcsolatunk árulkodik leginkább rólunk...

 


blog comments powered by Disqus