• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

ÉKSZERKÉSZÍTŐ MŰHELY - MIKROMAKRAMÉ ALAPTANFOLYAM

Időpont:

2018. február 17. szombat - 10.00-16.00

Megtanuljuk a mikromakramé alapcsomóit, és el is kezdjük azokat használni, így a nap végére minden egyes résztvevő saját készítésű ékszerét viheti haza!

 

 

Bővebben...

Hírlevél

A kineziológia fogalma

Kineziológia fogalma

Szeretném leszögezni, hogy a  kineziológia, tudományos megfigyelések, kutatások eredményeként jött világra!

A quantum tudományok haladó gondolkodású képviselőinek köszönhetően, egyre mélyrehatóbban és pontosabban sikerül feltérképezni az emberi test és az emberi agy működésének finom mechanizmusait.

„A kineziológia először mutatott rá az elme és a test közötti szoros kapcsolatra, s felfedte, hogy az elme, magával a testtel gondolkodik. Ennél fogva új utat nyitott meg annak tanulmányozására, hogy milyen módon nyilvánul meg a tudat a betegségek hátterében húzódó finomélettani folyamatokban.” Dr. David R. Hawkins

A kineziológia a görög kinesis (mozgás) és logos (tudomány) szavakból tevődik össze.
Alternatív, holisztikus egészségügyi rendszer, melynek segítségével a test saját öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk.
Hatékony prevenciós és rehabilitációs, valamint készség– képesség– és személyiségfejlesztő módszer.

A kineziológia segítségével a lelki problémák, időről időre ismétlődő nehéz élethelyzetek, életkori – személyiségbeli válságok, vagy fizikai tünetek mögött megbúvó okokat keressük. Testünk egy csodálatos élő könyvtár, eddigi életünk eleven lenyomata.

Izmaink – az izomteszt - segítenek abban, hogy olvassunk ebben a csodálatos könyvtárban, hogy feltárjuk azokat a tudattalan tartalmakat, amelyek hozzájárultak az adott probléma, tünet, válság, stb. kialakulásához és fenntartásához. Múltbeli traumáink, rögzült negatív hitrendszereink, félelmeink, akadályokat képezhetnek az életünkben a nélkül, hogy felismernénk őket. Célunk a gátolt tudatosság felszabadítása, a stressz oldása, a test energetikai egyensúlyának visszaállítása, mely jelentős változást eredményez az egész személyiségben.


blog comments powered by Disqus