• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Belső utazás a Barlang Asszonyával

2017. december 14-én 18.00-21.30.

Inanna mítosza után - a Mitikus Belső utak sorozat második állomásán

a Barlang Asszonya, vagyis az érett, bölcs nő archetípusa lesz a kísérőnk.

A fény születése előtti időszak az Ő birodalma. 
Ő a mélységből, a csendből megszülető fénymagok gondos őrzője.
A Barlang Asszonya, aki az idők kezdetétől óvja a Lélek, a Föld titkait, Ő, aki a legbölcsebb és legmélyebb tanítónk most mellettünk lépdel majd belső kalandozásaink során.Bővebben...

Hírlevél

A kineziológia fogalma

Kineziológia fogalma

Szeretném leszögezni, hogy a  kineziológia, tudományos megfigyelések, kutatások eredményeként jött világra!

A quantum tudományok haladó gondolkodású képviselőinek köszönhetően, egyre mélyrehatóbban és pontosabban sikerül feltérképezni az emberi test és az emberi agy működésének finom mechanizmusait.

„A kineziológia először mutatott rá az elme és a test közötti szoros kapcsolatra, s felfedte, hogy az elme, magával a testtel gondolkodik. Ennél fogva új utat nyitott meg annak tanulmányozására, hogy milyen módon nyilvánul meg a tudat a betegségek hátterében húzódó finomélettani folyamatokban.” Dr. David R. Hawkins

A kineziológia a görög kinesis (mozgás) és logos (tudomány) szavakból tevődik össze.
Alternatív, holisztikus egészségügyi rendszer, melynek segítségével a test saját öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk.
Hatékony prevenciós és rehabilitációs, valamint készség– képesség– és személyiségfejlesztő módszer.

A kineziológia segítségével a lelki problémák, időről időre ismétlődő nehéz élethelyzetek, életkori – személyiségbeli válságok, vagy fizikai tünetek mögött megbúvó okokat keressük. Testünk egy csodálatos élő könyvtár, eddigi életünk eleven lenyomata.

Izmaink – az izomteszt - segítenek abban, hogy olvassunk ebben a csodálatos könyvtárban, hogy feltárjuk azokat a tudattalan tartalmakat, amelyek hozzájárultak az adott probléma, tünet, válság, stb. kialakulásához és fenntartásához. Múltbeli traumáink, rögzült negatív hitrendszereink, félelmeink, akadályokat képezhetnek az életünkben a nélkül, hogy felismernénk őket. Célunk a gátolt tudatosság felszabadítása, a stressz oldása, a test energetikai egyensúlyának visszaállítása, mely jelentős változást eredményez az egész személyiségben.


blog comments powered by Disqus