• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Tűzszertartás – összekapcsolódás Eredendő Női Erőddel.

2018.április 21-én 14.00-17.00-Ig.

A négy elem közül, talán a Tűz transzformáló ereje a legintenzívebb.
A szeretet, a szenvedély energiáival, a belső tüzünkkel áll kapcsolatban, átsegít a változásokon, megszentel, inspirál.
Nem csak táplál, de átégetve a nehézségeken megtisztít.
Gyönyörű, intenzív erő, amely lehetővé teszi, hogy felismerd saját fénytermészeted.

A felkelő nap fénye eltünteti a sötétséget, beragyogja a horizontot, és mi pontosan tudjuk, hogy nem maradhatnánk életben e nélkül a tápláló fény és hő nélkül. Ez az erő teszi lehetővé, hogy a dolgok növekedjenek. A nap fénye, a lobogó tűz lángja az élet szenvedélyének megnyilvánulásai.

Minden elemnek, így a Tűznek is van egy kulcsszava – merni.
Merni álmodni, alkotni, teremteni, cselekedni, áradni.

A fény, amit szüntelen keresel, mindig is ott volt benned.
A bölcs nők az idők kezdete óta összegyűlnek a körben. Megteremtik azt a gyógyító erőteret, amelyben feloldódnak a visszatartó erők.

Mi most a Tűz támogató erejével teremtjük meg azt a teret, ami lehetővé teszi, hogy kitisztuljanak a blokkok, hogy megérezd a belső tüzed - meghalld a méhed bölcsességét.

Read more...

Hírlevél

Archive

Női létünk sugárzó, erőt adó megélése - Ég és Föld között mi vagyunk a híd.

Read more...NŐI GYÓGYÍTÓ DÉLUTÁN A GONG ÉS DOB HANGJÁVAL!

Az a mi női (...) gyakorlatunk, hogy megidézzük önmagunkban halott, szétszaggatott darabjainkat, hogy visszahívjuk magának az életnek halott, szétszaggatott aspektusait... miénk a mag, miénk az élet kulcsa." (Clarissa Pinkola Estés)

Gyógyító társammal – Molnár Erikával - életfeladatunknak tekintjük, hogy a Nők végre ráébredjenek arra a csodára, amit mindig is képviseltek a világban, de amely hosszú idő alatt megtagadottá vált.

Ezért született meg ez a különleges női program, melyre május 20-án, szombaton 14.00 órától invitálunk Benneteket.

Read more...
 

Újra indulunk! Gong-est, csoportmunka, közös oldás!

Kedvesek! Read more...

Elindulnak lassan az őszi programok, melyeket október 13-án, 18.00-21.00. között egy Gong-esttel, közös munkával és meditációval nyitunk meg, amely nők és férfiak számára egyaránt nyitott!

A külső környezet arra inspirál bennünket, hogy egyre inkább befelé figyeljünk, észrevegyük azokat az időről időre ismétlődő mintáinkat, hitrendszereket melyek életünk különböző területein akadályt jelenthetnek. A legfontosabb azonban, hogy kezdjünk is valamit ezekkel az akadályokkal, hogy mélyreható változást tudjunk elindítani.

Hozd magaddal jelen életed azon területét, ahol leginkább szükséges lenne az átalakulás, legyen az fizikai tünet, élethelyzetbeli válság, vagy lelki probléma.
Ránézünk a nehézségek hátterére, és az oldás során létrehozzuk a változás feltételeit.

 

Ezen az esten – egyéb, más eszközök mellett – legerőteljesebb kísérőnk a Gong hangja lesz.

Read more...
 

Női teremtőerőnk – születéstől az anyaságig.Egy cél, egy alkotás, egy gyermek és önnön, szabad lényünk világra segítéséig.

Read more...

Ismét közösen tartunk programot Molnár Erikával:

Augusztus 8-án, szombaton 10.00-18.00-ig.

Nők vagyunk tele érzékenységgel, érzelmességgel és a gondoskodás természetünknél fogva velünk élő erejével.
Hagytuk magunkat meggyőzni, hogy a legnemesebb tulajdonságaink valójában gyengeségek. Hagytuk magunkat évezredeken át kifosztani. A legnemesebb ösztönkésztetésünk a kizsákmányolásunk eszközévé vált.

A jelen időszak energiája a bőség, a gondoskodás, a táplálás és az újjászületés képességét éleszti bennünk újjá. Az anya erejét, nemességét, amellyel táplálja, védelmezi kicsinyeit - legyen az gyermek, vagy szellemi teremtés - amellyel az alkotói törekvéseket táplálja.
Az anyaság, a szülés/születés, az újjászületés képessége, a Nő leggyönyörűbb misztériuma. Beavatás, mely méhünk kelyhéből meríti ragyogó fényét.

Read more...
 

Alámerülés rejtett Valóságainkba - Árnyékest

Read more...November 7-én 18.30-21.30-ig a Valóság Szellemi Műhelyben.

Az év ezen időszaka segít bennünket, hogy alámerüljünk az árnyék mélységeibe, hogy képesek legyünk integrálni megtagadott erőnket, adottságainkat, képességeinket.

Az árnyék azon lélekrészünk, amit általában nem akarunk látni, hallani, érezni, mégis nagyon fontos a kapcsolódás ezen elfojtott énünkkel, hogy minél mélyebben és tisztábban megérthessük önmagunkat, hogy felfedezzük a szunnyadó erőnket és képességeinket, hogy felszínre hozzuk mindazt, ami utunk során támogat bennünket.

Fontos, hogy képesek legyünk a megbocsátásra önmagunk és a környezetünk iránt egyaránt, fontos, hogy őszintén kinyílhasson bennünk az elfogadás, hogy ki tudjunk lépni ítélkező elménk labirintusából, melyet a múlt történéseinek és elfojtásainak lenyomata hagyott bennünk.

Read more...
 

Tűz - Szexualitás - Gyógyulás. Női program Molnár Erikával és Havasi Miával.

Read more...Június 20-án, 10.00-18.00-ig.

A tűz maga az Élet. Az Élet szenvedélye... Belső tüzed táplál, és cselekvésre ösztönöz, segít átégetni a határaidat, hogy új lehetőségeket szabadíts fel, megújult teremtő erőt, mellyel kreatívan bánhatsz.

A tűz és a szexualitás összekapcsolódik. Ha megéled a belső tüzed, az szabaddá tesz, és a női lét ősi forrása feltárul előtted. Azonban az önvalónkra ébredés, egy igen összetett, fájdalmas, de mégis gyönyörű folyamat. Itt az ideje a gyógyulásnak. Vissza kell térnünk a gyökereinkhez, hogy több erőt merítsünk, kapcsolódjunk, és érezzük, nem vagyunk egyedül. Találjunk vissza a gyógyító és támogató női körhöz, nővéreinkhez, akikkel valamikor együtt voltunk a vörös sátorban, egymást tanítottuk, és gyógyítottuk.

Read more...
 

Alkotói nap - Kreatív utazás (karácsonyi készülődés)

Read more...November 22-én 11.00-18.00-ig.

Néhány évvel ezelőtt, a Műhelyben rendszeresen tartottam kreatív programokat. Aztán egy hosszabb szünet következett, de most ismét lehetőség van rá, hogy felfedezzük, a kreatív hangunkat, hogy alkotásainkon keresztül tovább ismerkedjünk rejlett részeinkkel, hogy megérezzük, mindebben mekkora öröm és gyógyító erő rejlik.

Terapeutaként és magánemberként is mindig nagyon fontosnak tartottam az alkotói folyamatok különböző ösvényeit.
Alkotó ember voltam, vagyok és leszek.
Nagyobb közönség előtt 2003-ban mutatkoztam be először, a volt Szindbád mozi galériájában, ahol "Rezdülések" címmel nyílt kiállítás a kollázsaimból.

Közeledvén az egyik legnagyobb ünnephez, szeretném megmutatni Nektek, hogyan tehetitek személyessé az ajándékozást. Hogyan üzenhettek egy különleges csomagolással, hogyan fedezhetitek fel és mutathathatjátok meg az egyedit, a rejtélyest, a szépségest.
Szabad alkotásra hívlak Benneteket, ahol az anyagokat én adom, technikai fogásokkal, eszközökkel és módszerekkel ismertetlek meg benneteket.


A nap során – aki szeretne – készíthet adventi koszorút, ajtódíszt, különböző karácsonyi - vagy egyéb - dekorációkat, karácsonyi kártyákat.
Bemutatok különleges csomagolási módokat, technikákat, melyeket nagyon könnyű elsajátítani.
A jelenlévők megtapasztalhatják, hogy az ajándékozás milyen gyönyörű, intim folyamat, a csomagolás pedig - ahogy egy ajándék maga is - üzenet lehet az érintett személy felé, egy kicsinyke darab a lelkünkből.

Read more...
 

Ég és Föld - Gong és Dob - Belső utazás női erőnkkel.

Read more...2015. május 9-én, szombaton 15.00-19.00. Közös gyógyító délután Molnár Erikával és Havasi Miával.

Női létünk gyógyításra vágyik. Az önvalónkra ébredés, létünk valódi erejének a megtapasztalása igen összetett folyamat. Utunk során felszínre tör a bennünk rejlő tudás, de felbukkannak azok a fel nem tett kérdések és azok a vágyak is, amelyekről eddig talán nem is akartunk tudni, mert arra neveltek bennünket, a szexualitás szégyen, az ösztöneink gyarlóak és gonoszak.

A mozgás, a hang, az érintés és a tantrikus energia segítségével felkutatjuk, megismerjük és megértjük azt a határtalan Erőt, amellyel a születésünknél fogva időtlen idők óta rendelkezünk. Felfedezzük önmagunkban a legmélyebb ajándékot, azt az energiát, mely felpezsdít, szabaddá tesz, és amellyel nemcsak önmagunkat, hanem a környező világot, az Életet magát támogatjuk és szolgáljuk.

Read more...
 

Katinka Soetens májusi műhelye

Read more...2015. május 14-én 18.00-22.00

 

Májusban ismét találkozhatunk Katinkával, hogy néhányan folytassuk, néhányan pedig elkezdjük azt a belső folyamatot, ahol összetalálkozhatunk gyengéd női erőnkkel.
Ez az Erő természetes módon a bensőnkből fakad, nem más ez, mint esszenciális énünk eredendő ereje.
A világ és mi magunk is kiéheztünk erre a rég megtagadott, gyönyörű erőre.

Read more...
 

Aura - Soma programok a Szivárvány fényében - Otta Anitával

Read more...Kedvesek!

Otta Anita szépséges, lelket gyógyító programjait ajánlom Nektek szeretettel:

Kérlek, hogy a részletekért: KLIKK IDE

 

Gyengéd Női Erő - Az Eredendő Erőnkbe vetett bizalom. Katinka Soetens női műhelye

 

Read more...2015 április 9-én 18.00-22.00

Azzal az örömhírrel kezdem, hogy Katinka Soetens ebben az évben háromszor is eljön Budapestre. Az áprilisi műhely után a további találkozásaink között lehetőséget kapunk egy online-tréning elvégzésére is, melynek nyító és záró műhelye élőben itt, Budapesten lesz.

Hamarosan jövök a részletekkel, de addig is néhány gondolat az áprilisi műhelyről.

Read more...
 

Ősi kódok - gyógyító est

 

Read more...Augusztus 29-én 18.00-21.00-ig.

Ezen az esten, azzal a határtalan gyógyító erővel kapcsolódunk, mely kivétel nélkül mindannyiunk sajátja, bármely földterületen, bármely kultúrában éljünk is.

Egyéb gyakorlatok mellett, találkozhattok a kilenc Munay-Ki Rítus közül kettővel. Ősi hagyományok erejét ötvözzük a jelenkor eszközeivel, és megnézzük, hogy segítségükkel hogyan tudjuk táplálni lelkünket, testünket, szellemünket a mindennapok forgatagában.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>