• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Tűzszertartás – összekapcsolódás Eredendő Női Erőddel.

2018.április 21-én 14.00-17.00-Ig.

A négy elem közül, talán a Tűz transzformáló ereje a legintenzívebb.
A szeretet, a szenvedély energiáival, a belső tüzünkkel áll kapcsolatban, átsegít a változásokon, megszentel, inspirál.
Nem csak táplál, de átégetve a nehézségeken megtisztít.
Gyönyörű, intenzív erő, amely lehetővé teszi, hogy felismerd saját fénytermészeted.

A felkelő nap fénye eltünteti a sötétséget, beragyogja a horizontot, és mi pontosan tudjuk, hogy nem maradhatnánk életben e nélkül a tápláló fény és hő nélkül. Ez az erő teszi lehetővé, hogy a dolgok növekedjenek. A nap fénye, a lobogó tűz lángja az élet szenvedélyének megnyilvánulásai.

Minden elemnek, így a Tűznek is van egy kulcsszava – merni.
Merni álmodni, alkotni, teremteni, cselekedni, áradni.

A fény, amit szüntelen keresel, mindig is ott volt benned.
A bölcs nők az idők kezdete óta összegyűlnek a körben. Megteremtik azt a gyógyító erőteret, amelyben feloldódnak a visszatartó erők.

Mi most a Tűz támogató erejével teremtjük meg azt a teret, ami lehetővé teszi, hogy kitisztuljanak a blokkok, hogy megérezd a belső tüzed - meghalld a méhed bölcsességét.

Bővebben...

Hírlevél

Archívum

Földanya Ünnepe - Évkörest

Bővebben...Szeptember 29-én, hétfőn este: 18.30-21.30-ig.

Lendül az évkerék, és bár nem igazán vagyunk tudatában, de egész lényünk reagál a természetben zajló változásokra.
Ha képesek vagyunk harmóniába kerülni a bennünket körülölelő Ritmussal, akkor képesek vagyunk igazán Élni. A szüntelen harc vagy a lélek nélküli vegetáció helyett teret engedünk mindannak, ami rajtunk keresztül törekszik megnyilvánulni a fizikai világban.

Bővebben...
 

Katinka Soetens műhelye: Szent szexualitás – Rhiannon ösvényén járva

Bővebben...Katinka Soetens estje: szeptember 11-én 18.00-22.00-ig.

Kedvesek!
Katinka műhelye ezúttal a kelta Szerelem Istennőjének – Rhiannon ösvényének az ajándékait hozza el nekünk.
Gyakorlatok során át fedezzük majd fel, milyen is az, amikor elkezdünk emlékezni....
Milyen is emlékezni a bennünk élő papnőre, akinek szexualitásában, testében a természetes életerő nyilvánul meg, aki átadja magát a szeretet áramlásának.
Arra a bennünk élő papnőre, aki gyakorolja az önszeretetet, a hitelességet önmagával és másokkal szemben, valamennyi érzékelésén át intim kommunikációt él meg, és megtanulja, hogy minden kapcsolatában a Szerelmes Istennő ragyogásával legyen jelen.

Bővebben...
 

A betakarítás, bőség és hála időszaka

Bővebben...2014. augusztus 01-én 18.30-21.30-ig a Valóság Szellemi Műhelyben.

Fordul az évkör...
Vajon, mi az, ami az elmúlt időszak belső utazásain és külső történésein át éretté vált bennünk?
Hol, hogyan él bennünk az IstenAnya teremtő ereje?
Látjuk-e az értékeinket, felismerjük-e, átéljük-e a bennünk áradó bőséget?
Hogyan fejezhetjük ki a hálánkat önmagunk és a minket körülölelő Élet iránt?

Az év energiájának előrehaladása elhozta magával az első aratások idejét. Az aratási időszak kezdete valamennyi kultúrában, igen nagy okot adott az ünneplésre, rituálékra, hálaadásra, az Anyaistennő tiszteletére.
Ez az időszak, vagyis az aratás, a betakarítás, a beérés, a bőség köszöntött most ránk.
Kívül és belül...

Bővebben...
 

Tűz-Ünnep

Bővebben...Ünnepre hívlak 2014. június 26-án 18.30-21.30-ig a Valóság Szellemi Műhelybe!

Fordul az évkör energiája... árad a fény, a meleg, Természetanya teljes pompájában ragyog. Megünnepeljük ezt a gyönyörű időszakot, elhozzuk a tűz erejét a mindennapjainkba. Hatalmas erő, energia vesz körül bennünket és kínálja fel számunkra segítő, támogató erejét.

Bővebben...
 

Időn Kívüli Nap... (zárt csoport Munay-Ki Beavatottaknak)

Bővebben...2014. július 25-én az Időn Kívüli Napon ingyenes gyakorlónap a nálam végzett Munay-Ki Beavatottak számára.
(zárt csoport)

José Argüelles:

"Az Időn Kívüli Nap az, amikor képesek vagyunk megtisztulni és megtapasztalni a negyedik dimenzió valóságát, sőt a „g-erőt", az ötödik dimenziós szervezőerőt, ami a feljebb való valóság radiális mátrixával hoz bennünket szinkronba. Az Álomvarázsban az Időn Kívüli Napot Zöld napként is említjük, mert a zöld az ötödik erő színe. Az Időn Kívüli Nap ugyanakkor a Galaktikus Szabadság Napja is."

Az Időn Kívüli Napról...

Bővebben...
 

Ősi kódok - gyógyító est

Bővebben...2014. július 28-án 18.30-21.00-ig a Valóság Szellemi Műhelyben

Segítőim és jómagam, megmutatjuk, hogyan kapcsolódhatsz a sejtemlékezetben szunnyadó ősi gyógyító kódokhoz, ahhoz a gyógyító erőhöz, mely kivétel nélkül mindannyiunk sajátja, bármely földterületen, bármely kultúrában éljünk is.

Bővebben...
 

Az Élet szerelme

Bővebben...A gyönyör, a szenvedély belőlünk fakad. A Létezéssel való kimondhatatlanul gyengéd, intim viszonyunkból. Abból a kendőzetlen jelenlétből, amelyet akkor vagyunk képesek megélni, amikor Valódiak vagyunk.
Elérkezett az idő, hogy megnyíljunk, hogy befogadjuk a szenvedély, és a gyönyör hullámait, hogy megengedjük - termékeny lángjaikkal körülöleljenek bennünket. Itt az idő, hogy felfedezzük a gyönyört az életünkben, bármilyen élethelyzetben vagyunk is, akár párkapcsolatban, vagy anélkül éljünk is.

Bővebben...
 

Öngyógyító Műhely

Bővebben...Január 25-én szombaton 10.00-16.00-ig Öngyógyító Műhely, melyen fókuszban a Test.

A program célja:

Hogy megtapasztalásokon keresztül segítsek Neked a Testeddel való harmonikus viszony kialakításában, támogassalak abban, hogy a testi tüneteket minél inkább megértsd és üzenetként, ne pedig támadásként, árulásként éld meg.
Ehhez természetesen ki kell lépnünk a közhelyek világából, az általánosításokból és a felszín helyett célszerű belépni a személyes valóságodba, és Jelen lenni a megtapasztalások mezején.

Mit ad Neked a műhelyen való részvétel?

Terapeutaként azt tapasztalom, hogy többségünk rendkívüli mértékben elidegenedett a saját testétől és jelzéseire sok esetben már csak akkor figyel fel, amikor egy betegség tüneteiként vannak jelen.

Dr. Buda László: „Ha meg akarod fejteni, mit üzennek a tüneteid, ha szeretnél meggyógyulni, fontos, hogy képes legyél kommunikálni a testeddel, élményed legyen arról, hogyan szólíthatod meg, és miként válaszol neked a maga sajátos 'nyelvén'. A test ugyanis sohasem hazudik. Közlésmódja tiszta, erőteljes, maximálisan személyes..."

(kép: Marcela Bolívar forrás:pinterest)

Bővebben...
 

Árnyék és Nőiség

Bővebben...2013. október. 19. szombat, 13.00-19.00

A Telihold energiájában, belső utazásra indulunk.
Felszínre hozzuk azokat a mintáinkat, amelyeket családunk generációról generációra hordoz, és amelyek tüneteket, betegségeket okoznak/okozhatnak a női szervekben, vagy másutt.

Az erőteljes görcsökkel járó menses, a hektikus ciklusok, ciszták, miómák, a fogantatási nehézségek és egyéb tünetek, mind-mind a női lét, a női lélek sérüléseit mutatják.
Mesél a testünk nekünk, rólunk, mesél a magunkkal hozott örökségről, és felvillantja számunkra a változás, változtatás lehetőségét.

(fotó: Vadim Stein)

Bővebben...
 

oldás és kiáradás - Gong-est

Bővebben...2014-én március 25-én 18.30-21.30-ig Gong-est a Valóság Szellemi Műhelyben.

Fordul az évkerék... Vízúrnő időszaka köszönt ránk.
A víz nem tűri a korlátokat. Hullámai olykor csendesek, lágyak, simogatóak, olykor hatalmasak, elsodróak. Hol lassan, hol erőteljesen, de áttöri a gátakat.

Így vagyunk ezzel mi is... a víz erejével áttörjük a belső gátakat. Életre kelünk... ahogy körülöttünk is minden éled, erősödik és egyre ragyogóbbá válik.
Kipattannak a rügyek, duzzadnak a folyók, láthatóvá válik a zöld izzás, a növekedés.

Bővebben...
 

Otta Anita vezetésével Aura-Soma alapkurzus indul október utolsó hétvégéjén

Bővebben..."Az alapkurzuson - mely 2 x 3 napban kerül megrendezésre - megismerkedünk a színek üzenetével és azok hatásával életünkben. Megtanuljuk hogyan olvassunk a színekből, és mit is jelent a négy üveges választás. Megismerjük és használjuk az esszenciákat. Gyakorlatokkal és meditációval segítjük elmélyíteni a bennünk lévő folyamatokat, hogy minél mélyebben felismerhessük ajándékainkat, képességeinket, hogy azok a legtöbb jót hozzák számunkra, életünk mindennapjaiba.

"Te vagy a szín amit választasz és ez tükrözi lényed szükségleteit!"

Hívd életre magadban a színek erejét és ismerd meg magad a színek tükrében.

Az Aura-Soma rendszerének egyik pillérét a csodálatosan ragyogó, víz és olajbázisú, gyógynövények és kristályok energiáját is magába foglaló színes egyensúlyüvegek alkotják."

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>