• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

ÉKSZERKÉSZÍTŐ MŰHELY - MIKROMAKRAMÉ ALAPTANFOLYAM

Időpont:

2018. február 17. szombat - 10.00-16.00

Megtanuljuk a mikromakramé alapcsomóit, és el is kezdjük azokat használni, így a nap végére minden egyes résztvevő saját készítésű ékszerét viheti haza!

 

 

Read more...

Hírlevél

Programs

ÉKSZERKÉSZÍTŐ MŰHELY - MIKROMAKRAMÉ ALAPTANFOLYAM

Read more...Read more...Időpont:

2018. február 17. szombat - 10.00-16.00

Megtanuljuk a mikromakramé alapcsomóit, és el is kezdjük azokat használni, így a nap végére minden egyes résztvevő saját készítésű ékszerét viheti haza!

 

 

Read more...
 

SZÜNTELENÜL VÁLTOZNI, TANULNI, FEJLŐDNI KÉPES, (KREATÍV) ÉNÜNK FELSZÍNRE SEGÍTÉSE - ONLINE TRÉNING

Read more...

A TRÉNING CÉLJA:

Generációs sebek oldása, önszabotázs feltérképezése, belső erőforrásaid aktiválása.
Az önfelfedező, tanulni és szüntelenül változni képes kreatív, teremtő éned felszínre segítése - egy újjászületési folyamat, melyen végigvezetlek.

Az ember születetten újító. A saját teremtőerőnk felfedezése, főleg megtapasztalása sokunk számára félelmetes lehet, hisz neveltetésünk során a környezetünk igyekezett belőlünk mélyen kigyomlálni.
Pedig ez az erő értünk, bennünk, körülöttünk van – hatással vagyunk rá, képesek vagyunk mozgatni, ahogy az útjába gátakat emelni is.
Felelősségünk van. Felelősségünk megtanulni áradni vagy éppen cselekedni.

Az erő ott jelenik meg, ahol a figyelmünk elidőz. Ha ez a félelmeink vagy fájdalmaink talaja, akkor az erő ott tornyosul, hegyeket, gátakat képez.
Mi pedig erőtlenek, fásultak leszünk, vagy akár fizikai tüneteket generálunk.Milyen kényelmes is azt hallani „a dolgok maguktól változnak".
Nem! Teremtők vagyunk, felelősséggel, erővel felruházva, amellyel szolgálhatunk – életet, környezetet, egymást.

A kreativitásunk teremtőerőt jelent, kíváncsiságot, nyitottságot és befogadásra való hajlandóságot. Olyan alapvető szükségletünk, amely lehetővé teszi, képességeink, adottságaink kibontakozását.

A TRÉNING TÉMÁI:

Read more...
 

GONG - HANGOK ÉS CSENDEK - TEST ÉS LÉLEK HARMÓNIÁJA

 

Read more...A tested energiaközpontjainak tisztítása és harmonizálása elengedhetetlen ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és sugárzóan erőteljes légy. Minden érzelem, gondolat egy adott frekvenciát képvisel. Személyiségünk uralkodó frekvenciái erőteljesen meghatározzák lelki, fizikai, szellemi állapotunkat, valamint életünk történéseit is.
A nehezebb rezgések – félelem, fájdalom, szomorúság, féltékenység, stb. – úgy képesek oldódni, ha az erőközpontjaink a megfelelő tisztulás után feltöltődnek, megújulnak és harmóniába rendeződnek.

Read more...
 

Belső utazás a Barlang Asszonyával

Read more...2017. december 14-én 18.00-21.30.

Inanna mítosza után - a Mitikus Belső utak sorozat második állomásán

a Barlang Asszonya, vagyis az érett, bölcs nő archetípusa lesz a kísérőnk.

A fény születése előtti időszak az Ő birodalma. 
Ő a mélységből, a csendből megszülető fénymagok gondos őrzője.
A Barlang Asszonya, aki az idők kezdetétől óvja a Lélek, a Föld titkait, Ő, aki a legbölcsebb és legmélyebb tanítónk most mellettünk lépdel majd belső kalandozásaink során.

Read more...
 

Ősi Rítusok korunk emberére hangolva - Munay-Ki beavatás!

Read more...2017. november 24-25-26.
Pénteken 24-én 16.00-20.00.
Szombaton 25-én: 10.00-19.00.
Vasárnap 26-án: 10.00-15.00


"Mind kapcsolatban állunk" - mondja Jonathan Horowitz. Manapság sokan, köztük filozófusok, felismerik a nyugati filozófia ú.n. „logikájának" hiányosságait. Kialakulófélben van a tudat tudománya, amelyben sok különböző tudományág képviselői, köztük matematikusok és neurológusok vizsgálják a tudatot: vajon megbirkózik-e vele a tudomány?

Read more...
 

Belső utazás Inanna mítosza nyomán

Read more...Kedvesek!

Újjászületésre, teremtő, belső utazásra hívunk Benneteket 2017. október. 28-án délután 14-19 között!
Nőket és férfiakat egyaránt!

Inanna mítosza (a történetet lentebb olvashatjátok) vezet majd bennünket lelkünk rejtett zugaiba, hogy túl a jó és a rossz fogalmán, túl a dogmákon, az ítélkezésen és elvárásokon megtapasztaljuk mindazt, ami VAN, hogy meglássuk, kik vagyunk azok nélkül a hétköznapi jellemzők nélkül, melyek fizikai világunkban meghatároznak bennünket.
Hogy eljussunk emberi létünk mélyebb valóságaihoz, a hazugságoktól mentes természeti erőhöz, - az Eredendő Erőnkhöz.

Hét kapun lépünk át, hogy hidat építsünk tudat és tudattalan között. Elindítunk egy olyan belső folyamatot, mellyel minden résztvevő önállóan dolgozhat tovább, és amelyhez gyakorlati instrukciót is kap. Táplálni kezdjük a megújulásunk, az újjászületésünk magvait....

Read more...
 

INGYENES ONLINE TRÉNING - változókor

Megmutatom Neked, mit tehetsz, hogy életed egyik legjelentősebb átmenete, ne tartson rettegésben és ne csak a szenvedésről szóljon!

Regisztrálj most INGYEN a 7 részből álló tanfolyamra!

Regisztráció: KLIKK IDE!