• Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely
  • Valóság Szellemi Műhely

Tűzszertartás – összekapcsolódás Eredendő Női Erőddel.

2018.április 21-én 14.00-17.00-Ig.

A négy elem közül, talán a Tűz transzformáló ereje a legintenzívebb.
A szeretet, a szenvedély energiáival, a belső tüzünkkel áll kapcsolatban, átsegít a változásokon, megszentel, inspirál.
Nem csak táplál, de átégetve a nehézségeken megtisztít.
Gyönyörű, intenzív erő, amely lehetővé teszi, hogy felismerd saját fénytermészeted.

A felkelő nap fénye eltünteti a sötétséget, beragyogja a horizontot, és mi pontosan tudjuk, hogy nem maradhatnánk életben e nélkül a tápláló fény és hő nélkül. Ez az erő teszi lehetővé, hogy a dolgok növekedjenek. A nap fénye, a lobogó tűz lángja az élet szenvedélyének megnyilvánulásai.

Minden elemnek, így a Tűznek is van egy kulcsszava – merni.
Merni álmodni, alkotni, teremteni, cselekedni, áradni.

A fény, amit szüntelen keresel, mindig is ott volt benned.
A bölcs nők az idők kezdete óta összegyűlnek a körben. Megteremtik azt a gyógyító erőteret, amelyben feloldódnak a visszatartó erők.

Mi most a Tűz támogató erejével teremtjük meg azt a teret, ami lehetővé teszi, hogy kitisztuljanak a blokkok, hogy megérezd a belső tüzed - meghalld a méhed bölcsességét.

Bővebben...

Hírlevél

Ti mondtátok

„A legerősebb pánikban, mikor az utcára is alig mertem kimenni és csak taxival tudtam közlekedni, Mia kezelése után rögtön képes voltam tömegközlekedéssel hazamenni. Szinte magam sem hittem mekkora erőt adott. Azóta is minden alkalom megkönnyebbülés és feltöltődés."

Szabina

 

Számomra mindig az őszinte, tiszta szó, a közérthető fogalmazás volt magával ragadó. Fellengzés és ködösíteni akarás nélkül. Így az energiák gyógyító hatása megduplázódva fejthette ki hatását, hisz szinte azonnal célba talált. A szív megtisztult, a gondolatok helyére  az érzések vezettetése kerülhetett, s mindig egy magasabb "rezgéssel", csodás megélésekkel távozhattam Tőled. Ezek a hatások kísértek tovább utamon, s tudom hogy több lettem tőlük. Köszönök minden pillanatot.

Rozika

 

A kineziologia számomra meg mindig megfoghatatlan, hiszen olyan szinten bombabiztosan talál telibe dolgokba hogy mivel kell foglalkoznom, vagy mi is játszódik le bennem, ami a mai napig megdöbbent minden egyes alkalommal. Ami a legjobban elkápráztat, hogy sokszor magam sem tudom megfogalmazni egy probléma gyökeret, vagy hogy pontosan mi bajom van, de amikor te kitapintod akkor azonnal érzem hogy 'AHA' pontosan ez az! Erről van szó! Csak én ezt tudatosan nem tudtam meg se kódolni, se megfogalmazni, de te és a kineziologia rásegítettel a felismerésre.

Számomra pontosan ezért hiteles a kineziologia: ha ezzel a módszerrel a testem válaszaiból valaki sokkal jobban tudja és érzi hogy zsigerből ki is vagyok én, azzal nem tudok vitatkozni. Az VAN. És amire ráismertünk, rátálaltunk, azt hiszem és tudom, hogy gyógyítani, korrigálni és fejleszteni is lehet. És az én személyes tapasztalatom alapján a kineziologia erre egy kiváló módszer.

És ami miatt számomra Mia az abszolút kineziologus 'befutó': mert o maga, a lénye számomra nagyon hiteles. Ha negyed annyira 'megMiásit' akkor mar jó vagyok!:-) És mert érzem hogy valóban a szívén hordozza az én személyes fejlődésem és az minden egyes rezdülése azt mutatja hogy mennyire elkötelezetten próbálja a tőle telhető legtöbbet beleadni hogy nekem jobb legyen. A hite, a lelkesedése, az éleslátása és a jóindulata számomra mindig erőt ad. Nem tudom elégszer elmondani hogy mennyire köszönöm hogy vagy nekem!

Hamvai Agi

Aki a Miával való eddigi közös munka alapján 'fejlődőképesnek' bizonyultam! És ha én igen, akkor más is:-)))

 

Amikor először találkoztam a kineziológiával, akkor találkoztam Veled is, így a gyógyítás, és segítés ilyen módja személyesen hozzád kapcsolódik számomra.

A kineziológiában, mint módszerben azt találtam vonzónak, hogy lényegretörőbb, mint más módszerek, amikkel addig próbálkoztam. Tényleg valódi oknyomozás, ahol útmutatást kapunk, ha igazán tudunk önmagunkra figyelni.

A Veled való találkozások számomra mindig rendkívül megnyugtatóak voltak, még a leglabilisabb időszakaimban is. Körülleng Téged valamiféle biztonságot adó aura, amit akaratlanul is átvettem, és magam is mindig biztonságban éreztem magam a találkozások idején, akármiről is beszéltünk. Úgy érzem, minden alkalommal eltüttettünk egy magot. A megoldás sokszor csak hetekkel hónapokkal később érett meg bennem, mikor eljött annak az ideje. Sohasem éreztem magam gúzsbakötve, vagy sürgetve, mindig olyan tempóban haladtunk, ami megfelelő volt.

Azt gondolom, hogy hihetetlenül jó érzéked van ahhoz, hogy megérezz másokat, és megtaláld a megfelelő utat a lélekhez. Erre szeritnem születni kell. Szerintem erre születtél! ;)

A csoportokról kevesebb a tapasztalatom. Voltak jó és rossz élményeim is. Nem mindig nyílok ki könnyen, ezért voltak nehéz pillanatok, és az egész csoport aktuális lelki állapota is meghatározó lehet. Nekem nehezebben ment a feloldódás nagyobb társaságban, de például a mese-est fantasztikus volt!

Todorovics - Tukora Szilvia

 

Kedves Mia!

Először magamban éreztem a változást, hogy volt olyan érzés, fájdalom, reakció, ami eltávolodott tőlem és most tapasztalom és nagyon jó érzés, hogy valóban másképp történnek a dolgok. Figyelek magamra, az érzéseimre, megérzéseimre, üzenetekre :)

Sokkal boldogabban élek, mint valaha... főleg, mint pár évvel ezelőtt. Szerintem életemben nem éreztem magamat ennyire közel...ezt nem tudom jobban megfogalmazni, de szerintem Te biztosan érted! Élvezem és szeretem az életemet! :))) Észreveszem a vérem lüktetését táska cipelése közben, a légzésemet, az arcomban az izmokat, ha mosolygok és érzem, ahogy ellazulnak, ha a feszültséget elengedem... :)

Tudom, hogy még az út elején vagyok és még sok munka áll előttem. Az önbizalmamon és a sérelmek kezelésén is sok a tennivalóm.

Szeretném megosztani ezt a tapasztalatot mindenkivel! :)))) Legszívesebben kiáltanék, hogy az emberek a napi feladatok mögül kicsit nézzenek ki és lássák azt a sok szépet, ami minket körülvesz! Vagy csak üljenek le fél órára és gondoljanak valamire, ami feltölti őket! :)

Az álmom és a meditációk is feltöltenek a mai napig :) Én úgy érzem, hogy az Őrangyalom, vagy ha többen is lennének, akkor az Őrangyalaim üzentek nekem az álmomban, hogy vigyáznak rám, és mindig velem vannak :) Nagyon szeretem Őket!

Szóval Drága Mia, NAGYON HÁLÁS VAGYOK NEKED és minden GYÓGYÍTÓNAK, akivel Nálad, a Fénytemplomban találkozhattam!

Andinak is, hogy elvitt az első meditációra és hogy ő is erős és nagyon sokat dolgozott magán! Fantasztikus dolgok ezek szerintem! :)))

NAGYON KÖSZÖNÖK NEKTEK MINDEN SZÓT, HANGOT, ÖLELÉST, MOSOLYT, ZSEBKENDŐT, MEGHÍVÓT, BÁTORÍTÁST, FIGYELMET  :)))

SZERETETTEL:

Brigi :)))

 

 

Drága Mia,

feltétel nélküli elfogadásoddal olyan légkört tudsz teremteni, amiben bátran meg tudok nyílni, és a legeldugodtabb, legfélelmetesebb, legféltettebb és legkinemmondottabb titkaimról, veszteségeimről, érzelmeimről és problémáimról nyitottan és némi humorral tudok beszélni, és azokkal foglakozni.  Segítettél megtanulni, hogyan közelítsem meg a tudattalanomat és tudatalattimat félelemnélküli és szeretetteljes elfogadással, hogy az azokban felmerülő gátakat, régi rögzült káros mintákat a kezelés során felhozhassuk, és meggyógyíthassuk. Ahogy Kuthumi mondaná “szeressétek a hibáitokat halálra”, ezt Te lényeddel minden percben sugárzod, és segítesz minket is hogy mi is megtanulhassuk, hogy ez az útja annak, hogy megszabadulhassunk, hogy azután mi is mutathassuk az utat a többieknek. Drága Mia, szívem minden szeretetével szeretnék Neked köszönetet mondani minden kezelésért, levélért, útmutatásért, mert általuk sok gondomtól, félelmemtől, testi panaszaimtól szabadultam meg. Arra inspirálsz, hogy félelem nélkül és szeretettel, elfogadással magamba nézzek, hogy régi károsan rögzült mintáimat szeretettel átfényesítve, és átalakítva egyre nagyobb szeretetben, harmóniában éljek, és közelebb kerülhessek valódi, autentikus Énemhez.

Ágnes